València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Reté 8 dies a la seua exdona i les seues quatre filles en un pis de Port de Sagunt quan tenia un permís penitenciari

Es va fer passar per una víctima de la violència masclista a una xarxa social per enganyar a la mare
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional   | Policia Nacional

 

Un home va retindre quasi 10 dies a la seua exdona i les seues quatre filles en un pis del Port de Sagunt, a Camp de Morvedre. Va aprofitar un permís penitenciari per a realitzar-ho i no tornar a presó, però ràpidament va ser arrestat com acusat de detenció il·legal, maltractaments i falsedat documental —perquè, el detingut tenia 5 identitats diferents—.

 

La Policia Local de Sagunt va rescatar la dona i les seues quatre filles el divendres passat, després que la mare de les filles d'1, 3, 9 i 12 anys demanara ajuda per telèfon. Segons informa del succés Levante-EMV, la dona va aprofitar que el seu exhome havia deixat l'habitatge on estaven retingudes per primera vegada per realitzar esta telefonada d'ajuda.

 

Es va fer passar per una víctima de violència masclista per enganyar-les

 

L'home va enganyar a la seua exparella per una xarxa social fent-se passar per una víctima de violència masclista i animar-les a anar les festes de Nadal al pis del Port de Sagunt a passar uns dies, segons informa el mateix diari. Com també que va obligar a l'exdona a anar a Madrid a recollir tots els seus elements i tornar fins a la localitat de Camp de Morvedre, baix l'amenaça de fer-los alguna cosa a les menors.        

  

El detingut tenia una ordre d'allunyament de la víctima. Aquestes van quedar sorpreses quan anaren al pis i es trobaren que era l'home i el pare de les menors que estava fora de presó, i així va aconseguir retindre-les entre 8 i 10 dies al pis. Però gràcies a la telefonada de la mare, la Policia Nacional el va detindre eixe mateix dia en el passeig marítim del Port de Sagunt quan caminava amb un amic amb qui havia anat a fer-se unes copes.