Robatoris amb violència a persones majors a Benicarló

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció d'una dona per dos delictes de robatoris amb violència i lesions en domicilis habitats en la localitat

Tot va començar quan una veïna de 60 anys va denunciar en dependències de la caserna de la Guàrdia Civil de Benicarló, que havia estat objecte d'un robatori amb violència comés per una dona. En la mateixa detallava que en obrir la porta del seu domicili una dona li va propinar una forta espenta introduint-se fins al passadís de l'habitatge a base de cops en el rostre i puntades.

Després d'aconseguir escapar-se de l'agressió va aconseguir fugir per a demanar ajuda quedant-se l'autora dins, sostraient-li diners en metàl·lic. Per les lesions sofrides va haver de ser assistida pels serveis sanitaris.

Esta mateixa vesprada i en un habitatge pròxim a la primera s'havia produït un robatori amb violència i lesions a una dona de 88 anys mentre estava a l'interior del seu domicili, que la persona agressora era una dona d'iguals característiques que l'autora del fet ocorregut al matí en la localitat.

La víctima havia sofrit lesions produïdes per puntades i cops de puny en el sòl, sent traslladada en ambulància fins a l'hospital comarcal de Vinaròs.

Li havia sostret un polsador d'emergència que portava penjat en el coll de teleassistència, diverses joies i diners en metàl·lic. Amb les dades aportades i després de l'anàlisi del modus operandi i altres gestions es va aconseguir identificar a l'autora dels fets, aconseguint la seua detenció, com a suposada autora de dos robatoris amb violència i lesions.

La detinguda ha sigut entregada en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció 5 de Vinaròs el qual va decretar el seu ingrés a la presó.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos detinguts per robar a la seu de l'Agrupació Borrianenca de Cultura" "Un possible positiu en el concert de Love of Lesbian"