Salven la vida d'un xiquet de 5 anys que s'ofegava en una piscina de Dolores, a Alacant

Son pare va patir una angina de pit després del succeït
Leer en español

Un xiquet de 5 anys va estar a punt de morir ofegat este dissabte a la piscina municipal de Dolores, municipi alacantí de la comarca de la Vega Baixa. El menor estava en el recinte amb els seus pares quan es va enfonsar en una zona on nadava, al voltant de les 19 hores. Immediatament, el socorrista es va llançar a l'aigua i va rescatar al menut amb l'ajuda d'una infermera que estava allí i li van practicar maniobres de reanimació cardiopulmonar.

 

Segons ha informat Información, dos agents de la Policia Local van arribar també i es van fer càrrec de les maniobres, perquè el xiquet no responia. Als tres minuts, el xiquet hauria començat a recuperar el coneixement, expulsar aigua i respirar a poc a poc gràcies a la seua oportuna intervenció.

Ingressat en estat molt greu

En un primer moment es va pensar en traslladar al menut en un helicòpter medicalitzat, però finalment seria evacuat en ambulància a l'Hospital de la Vega Baixa en estat molt greu.

 

Segons les últimes informacions, el xiquet ara evoluciona bé i està fora de perill, desmentint així alguns "bulos" que circulaven per les xarxes que deien que el xiquet havia mort. El pare del menut de 5 anys, a més, va haver de ser ingressat en patir una angina de pit per l'angoixa viscuda amb el seu fill.

Homenatge als agents a les xarxes

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris