València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

S'incendia un autobús de la línia 3 de Castelló en l'accés a la UJI

El vehicle ha resultat greument danyat en la seua part posterior i superior
S'incendia un autobús de la línia 3 de Castelló en l'accés a la UJI | EFE

 

Un autobús de la línia 3 de Castelló s'ha incendiat sobre les 10:10 hores d'aquest dijous en la rotonda d'accés a la Universitat Jaume I en un moment en el qual solament estava ocupat per la conductora, que ha resultat il·lesa encara que ha sofert una crisi d'ansietat.          

  

Segons fonts presencials, el vehicle ha resultat greument danyat en la seua part posterior i superior, encara que no calcinat totalment a causa de la intervenció dels bombers que han acudit al lloc i han sufocat les flames.             

 

La conductora ha sigut atesa per una crisi d’ansietat

  

La conductora es trobava en el lloc dels fets després d’incendiar-se l'autobús i ha estat atesa per una crisi d'ansietat. Fonts de la Policia Local han informat que el sinistre s'ha produït quan l'autobús no transportava passatgers. La Policia investiga les causes del succés i ha tallat el tràfic a la zona, segons fonts municipals.           

 

Un autobús municipal també es va incendiar a Paterna

 

Fa tres setmanes  un autobús es va incendiar fins a quedar quasi calcinat en la CV-35 a l'altura de Paterna, a l'Horta Oest, prop del complex esportiu del València CF. No es saben les causes d'aquest incendi originat en la pista d'Ademús, en direcció a Llíria. No es van haver de lamentar danys personals degut a la rapidesa amb la que van actuar tant el personal del vehicle com els efectius de bombers. Fins allí es van desplaçar una dotació del Consorci Provincial de Bombers que va poder extingir el foc. Malgrat que no va haver cap ferit, el vehicle va quedar totalment destruït per les flames. El sinistre va generar alarma entre els conductors que circulaven per la zona provocant retencions per un tall provisional de la via.