València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

S'instal·len nous radars fixos en els accessos a la ciutat de València

València té una mitjana d'accident per hora

La capital de la Comunitat Valenciana tindrà quatre nous radars fixos en les principals vies que donen accés a València, amb la finalitat de controlar i reduir l’excés de velocitat. Estos quatre radars els trobarem en el túnel de Pérez Galdós en els dos sentits, en la ronda nord amb Corts Valencianes, en l’avinguda del Cid en el sentit d’entrada i en el bulevard sud en direcció cap al nou Hospital la Fe.

 

Anaïs Menguzzato, la regidora de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València, segons va declarar ahir, els radars encara no estan en funcionament perquè els tècnics del consistori seguixen fent la instal·lació i connexió corresponent per al seu correcte funcionament. Menguzzato va anunciar que la situació del radar del túnel de Pérez Galdós està estudiant-se per un tema d’espai, que podria canviar-se, segons recull el periòdic Las Provincias.

 

Una mitjana d'accident per hora

 

La ciutat de València va tindre al llarg dels cinc primers mesos de 2018 una mitjana d’accident per hora. Segons el mateix periòdic esmentat, les xifres del 2018 i 2017 no han variat en gran quantitat només un 0,34% perquè enguany portem 3.498 accidents i l’any passat 3.510.

 

Ubica radars mòbils en túnels i grans avingudes

 

L’Ajuntament de València ha elegit estes zones per el gran trànsit que circula per la zona, i sobretot per la forta velocitat en que ho fan els vehicles, arribant a superar la velocitat màxima obligatòria. A més, amb la retirada de les passarel·les, els passos de vianants obliguen a frenar fortament des de l’accés a València des de Madrid per l’A-3, segons el mateix periòdic.

 

A banda d’estos radars fixos que està instal·lant l’Ajuntament de València té diversos mòbils que solen situar-los la Policia Local en túnels com el de les Corts Valencianes o en avingudes com la de Maestro Rodrigo.