TEMPORAL

📸❄ FOTOS i VÍDEOS: La neu arriba al territori valencià

S'investiga si un fill del presumpte assassí d'Eva Bou va encobrir a son pare

S'investiga si el fill de l'ex legionari va ajudar d'alguna manera a son pare, que va fugir a Argentina després de l'assassinat.
Leer en español
Eva Bou amb el seu presumpte assassí i parella sentimental, José Luis Gallego | Cedida

 

Continua endavant la investigació del cas d'Eva Bou, la jove assassinada el passat mes de setembre a Borriol, a la comarca de la Plana Alta, a mans de la seua parella d'aquell moment, un ex legionari de 45 anys.

 

A hores d'ara, el presumpte assassí de la jove està tancat en presó provisional, després d'haver sigut detingut i extradit des d'Argentina. El que s'investiga ara, segons ha informat el diari El Mundo, és si un fill de l'empresonat, d'una relació anterior, va col·laborar encobrint el presumpte assassinat de son pare.

 

Així, el que està intentant esclarir-se per part de la jutgessa, titular del jutjat de Violència sobre la Dona de Castelló, és si el fill de l'ex legionari va ajudar d'alguna manera a son pare, que va fugir a Argentina després d'haver assassinat, presumptament, a Eva Bou.

 

La jutgessa està prenent declaració tant al fill de l'acusat, de 19 anys, com a altres persones que estarien sent investigades per aquest cas.

 

Temps enrere ja es va conéixer que l'acusat es va veure amb el seu fill abans de fugir, per tal d'acomiadar-se i entregar-li unes claus d'una furgoneta del negoci que dirigia a Borriol.

 

Extradit des d'Argentina

La policia argentina, en col·laboració amb agents de la Guàrdia Civil de Castelló, van detindre a Argentina el passat novembre a l'assassí d'Eva Bou, víctima d'un crim de violència masclista el passat 7 de setembre en la localitat de Borriol.

 

L'ex legionari, estava buscat per les autoritats internacionals després de desaparéixer d'Espanya una vegada descobert el crim. L'agressor tenia antecedents per violència masclista i va ser des del primer moment el principal sospitós d'aquest assassinat. Després de diverses investigacions, es va determinar que el presumpte autor de la mort de la jove podria trobar-se en la província de Misiones, a Argentina; concretament en Posadas, la seua capital.

 

Finalment es va aconseguir ubicar la zona freqüentada pel sospitós, i es va establir un gran dispositiu a càrrec de la Policia Federal Argentina, donant com a resultat la seua detenció el dissabte 24 de novembre de 2018.

 

A partir d'aquest moment, el Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de Castelló va ordenar presó provisional comunicada i sense fiança per al presumpte assassí d'Eva Bou. Una vegada ordenat l'ingrés en presó, es va demanar al Ministeri de Justícia que iniciara els tràmits per a sol·licitar la seua extradició i sol·licitar a les autoritats argentines que posaren a l'agressor a disposició de la Justícia espanyola.

 

Eva Bou, de 35 anys, va ser trobada sense vida el 7 de setembre en el seu domicili de Borriol i l'autòpsia va determinar que la seua havia sigut una mort violenta, per la qual cosa es va determinar com a víctima mortal de la violència de gènere a Espanya.

 

El presumpte assassí comptava amb antecedents per maltractaments i violència masclista amb una parella anterior i va formar part durant un temps de la Legión.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris