València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

S'investiga altre possible cas d'abús sexual a Borriana

La xica va ser trobada mig nua dins del bany del restaurant on se celebrava el sopar d'empresa.
La Guàrdia Civil investiga altre possible cas d'abús sexual a Borriana. | Guàrdia Civil
 

Agents de la Guàrdia Civil investiguen un altre possible cas d'abusos sexuals a una jove de 19 anys a Borriana, a La Plana Baixa. La xica ha denunciat els fets, ocorreguts recentment durant un sopar d'empresa a la qual va assistir junt amb els seus companys de treball, segons ha informat El periódico Mediterráneo.

Segons sembla, la dona va ser trobada mig nua, sense roba de cintura cap avall, en un bany del restaurant durant la celebració del sopar, i baix els efectes de l'alcohol. La jove no recordava els fets i va ser trobada per alguns testimonis, que van donar la veu d'alarma en descobrir-la en l'excusat, després de preguntar per ella i apropar-se a la porta per a preguntar-li si estava bé.

Aquest succés, que investiguen ara agents de la Guàrdia Civil, se suma a la presumpta violació patida en la mateixa localitat per una jove de 17 anys en la matinada de Cap d'any. En aquell cas, la Guàrdia Civil detenia a dos homes com a presumptes autors d'una agressió sexual a la menor quan tornava a sa casa.

L'actuació de la Guàrdia Civil es va iniciar quan els agents van tindre coneixement, a través de l'Hospital de la Plana de Vila-real, de l'assistència a una menor de 17 anys, que havia sigut víctima presumptament d'una agressió sexual quan es disposava a tornar al seu domicili en la matinada de l'1 de gener. Els guàrdies civils, pertanyents a l'Equip Territorial de Policia Judicial de Borriana, es van desplaçar a l'hospital i, després d'entrevistar-se amb la víctima, van establir el protocol corresponent davant aquest tipus de delictes.

Després d'iniciar una investigació, els agents van identificar, van localitzar i van detindre el mateix dia 1 als suposats autors d'un delicte d'agressió sexual. Tots dos van ingressar el dissabte a la presó després de declarar durant hores, fins entrada la matinada, en el Jutjat núm.5 de Vila-real.

Només en el 2017 van arribar als jutjats de la província 283 casos de delictes contra la llibertat sexual o, cosa que és el mateix, 23 al mes, segons la Fiscalia.