Tamara Falcó reapareix més prima després d’un tractament detox en Marbella

Compartir:

Tamara Falcó

Tamara Falcó | Cedida
 

A Tamara Falcó, la filla d’Isabel Preysler i el marquès de Griñón, sempre li va obsessionar el seu pes, per això a principis d’estiu va decidir centrar-se completament en el seu cos. Per a açò va ingressar en la clínica Buchinger de Marbella, Màlaga, on ha estiuejat al costat de la seua mare i a Mario Vargas Llosa.

  

  

En aquesta clínica Tamara Falcó va seguir un tractament detox per a aprimar, no sent aquesta la primera vegada que se sotmet a aquest tipus de mètode per a aprimar, ja que la filla d’Isabel Preysler en moltes ocasions ha patit canvis de pes en el seu cos.

 

Mètode detox per a aprimar

Durant aquestes vacances, l’empresària va reservar una habitació en la clínica Bunchinger, on se segueix el mètode per a aprimar basat en el dejuni terapèutic, concepte dissenyat pel Dr. Otto Buchinger, fundador de la clínica, que el seu objectiu és «conservar, fomentar i restablir la salut».

  

  

Aquest centre està dedicat al descans i al benestar, amb els seus plans de menjar els clients aconsegueixen baixar de pes i, per açò, és molt popular entre tots els famosos que volen perdre alguns quilos de més. A més, també poden fer esport a l’aire lliure o seguir les sessions de Ioga i Pilates, un altre pilar molt fonamental del mètode Bunchinger.

 

 

 

Pic by a friend thats also family @selmaalabau #tbt #krystalsisters4eva

Una publicación compartida de Tamara Falcó (@tamara_falco) el

 

Tamara Falcó, reapareix més prima

Després de diverses setmanes per fi Tamara Falcó va compartir una fotografia actual en el seu compte d’Instagram i en ella es pot notar molt bé el seu canvi físic. A més, la filla d’Isabel Preysler va reaparèixer oficialment durant les noces d’uns amics a Menorca, lluint molt més prima en el seu vestit de seda en tons verds, de màniga sisa i drapejat a l’altura del ventre.

  

  

Pel que sembla, prescindir de la ingesta d’aliments sòlids per a viure únicament de les reserves de greix del cos li ha funcionat a Tamara Falcó, i ara se la pot vore molt més prima després de passar una temporada en eixa clínica.

 

 

Fachada de la clínica Buchinger

Façama de la clínica Buchinger | Cedida 

EL MÉS LLEGIT

La licitació per demolir l’antiga Fe entra in extremis el 2022

L'oposició qüestiona els 'set anys perduts' i Catalá recorda que la primera decisió del Govern de Puig 'va ser paralitzar este projecte'

El 93,7 % del personal de la Generalitat que entén bé o prou bé el valencià 

S’incrementa en 6 punts el percentatge de persones que saben escriure perfectament o bastant bé en valencià, en quasi 5 punts les que el saben llegir i en més de 3 punts les que l’entenen

Mor l’actriu Kirstie Alley als 71 anys

Els seus fills, True i Lillie Parker, han emés un comunicat on informen que ha mort arran d'un càncer que li va ser diagnosticat recentment

L’AVL acosta la figura de Fuster al professorat i l’alumnat de la Hofstra University de Nova York

L’acadèmica, Vicenta Tasa, ha impartit la conferència “Joan Fuster davant la jerarquia lingüística a l’Estat espanyol”