València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Traslladat a l'hospital un menor per símptomes d'ofegament a una platja d'Alacant

El servei de socorrisme va practicar les primeres maniobres de reanimació

Un xiquet d'uns 7 anys i origen francès va ser traslladat ahir 8 d'agost a un hospital després de ser atès amb símptomes d'ofegament a la platja del Cura a Torrevieja, a la comarca del Baix Segura, segons han informat fonts municipals.

 

El succés va ocórrer ahir de vesprada, cap a les 18:30 hores, quan el servei de socorrisme va rescatar al menor i li va practicar les primeres maniobres de reanimació abans que acudira fins al lloc una ambulància del Serveid'Atenció Mèdica Urgent (Samu), que l'ha portat ràpidament a l'Hospital Universitari de Torrevieja, segons ha informat el regidor de Platges, Javier Manzanares.

 

Pel que sembla, el xiquet «havia tragat aigua» i els metges varen decidir traslladar-lo al centre hospitalari en un estat «semiconscient» en el què es trobava, segons les mateixes fonts municipals. De moment el menor evoluciona favorablement, segons informa l'hospital.

 

El menor, atès en un primer moment a l'Hospital de Torrevieja, va ser portat anit a la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) pediàtrica de l'Hospital General d'Alacant, han assenyalat, per la seua banda, fonts de l'Ajuntament de Torrevieja. Pel que sembla, segons fonts sanitàries, el tractament administrat en un primer moment al centre hospitalari de Torrevieja «li ha anat molt bé« i, per això, els facultatius l'han mantingut a l'Hospital d'Alacant, on el menor «no corre cap risc».