València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

El trencament d'una canonada de gas obliga a desallotjar diversos edificis a Massamagrell

Fins a la zona s'han desplaçat bombers de la Pobla de Farnals i Sagunt

El trencament d'una canonada de gas, causada per un camió que feia marxa enrere, ha provocat el desallotjament de diversos edificis en la localitat valenciana de Massamagrell, a la comarca de l'Horta Nord, segons ha informat el servei d'Emergències de la Generalitat.

  

El succés s'ha produït a les 15:40 hores al carrer Cano, quan un camió de repartiment de butà ha trencat una canalització de gas.

 

Els bombers han tancat la clau de pas

 

Fins a la zona s'han desplaçat bombers de la Pobla de Farnals i Sagunt, que únicament han tancat la clau de pas del gas, a l'espera que tècnics de la companyia reparen la canonada, ha informat el propi cos de bombers, els efectius dels quals s'han retirat a les 16:35 hores.

 

 

 

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de València-Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.