València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Tres cotxes implicats en un accident provocat per un conductor sense carnet a Alacant

Cinc persones han resultat ferides
Tres cotxes implicats en un accident provocat per un conductor sense carnet a Alacant | Ajuntament d'Alacant

 

Cinc persones han resultat ferides este divendres en un accident de trànsit amb tres vehicles implicats, que ha obligat a tallar l'avinguda de la Vila Joiosa —coneguda com La Pedrera—, en sentit d'entrada i eixida a Alacant. El conductor que ha provocat l'accident suposadament no tenia el permís de conduir, segons ha informat en un comunicat l'Ajuntament d'Alacant.

  

L'accident s'ha produït al voltant de les 7:40 hores d'este divendres quan un turisme, per causes desconegudes, ha aconseguit per darrere al vehicle que li precedia, ha botat la mitjana a l'àrea propera a l'hotel Albahía i ha impactat contra un altre automòbil que circulava en direcció cap a Alacant.

La Policia Local ha comprovat que no tenia permís de conducció

  

Els efectius de la Policia Local que s'han dirigit al lloc dels fets han constatat que el presumpte autor de la col·lisió, un home, no tenia permís de conduir.

 

El tall de tràfic, que s'ha allargat des de les 7:40 a les 9:45 hores, ha obligat a desviar el tràfic en ambdos dirrecions per l'avinguda de Dénia, des del 'escalextric' de la platja del Cocócap a platges, i des de la Illeta cap a Alacant.