Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detinguts en Llucena 3 hòmens per furtar tres tones de coure

Els presumptes autors del robatori tenien tres tones de coure en un camió molt prop de l'empresa on s'havia produït el furt.
Leer en español
Tres detinguts per un robatori de coure en Llucena | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil ha detingut tres hòmens en una empresa situada en Llucena com a suposats autors del robatori de tres tones de coure. Amb motiu dels servicis que la Guàrdia Civil té establides per a combatre furts i robatoris en polígons i locals de la província, els guàrdies civils tingueren coneixement a través del Centre Operatiu de Servicis de la Guàrdia Civil que un veí havia informat que en  un comerç de Llucena hi havia un camió envaint parcialment la carretera.

 

Unes quantes patrulles de la benemèrita van acudir al lloc dels fets i, després de fer un reconeiximent de la zona , trobaren tres individus ocupant el camió. Una volta identificats, se'ls va sol·licitar que obrigueren la caixa de la part de darrere del vehicle, lloc on van trobar una gran quantitat de coure, cables i tubs.

 

Les esmentades persones indicaren que el material l'havien conseguit d'una empresa, sense especificar quina. Davant dels fets, els agents van realitzar un reconeiximent de la zona i localitzaren una fàbrica de ceràmica que tenia la porta principal forçada i, en l'interior, restes de cables tallats. Per això, la Guàrdia va procedir a la detenció dels tres hòmens, d'edats compreses entre els 23 i 44 anys, com a suposats autors d'un delicte de robatori.

 

El total sostret puja a tres tones de cablejat de coure, que seran tornades al propietari. Els detinguts, junt amb les diligències instruïdes, han sigut entregats al Jutjat de Guàrdia de Castelló.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris