València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Tres homes processats per abusos sexuals a tres xiquetes i una jove a Castelló

Seran jutjats al llarg d'esta setmana

A partir de hui dilluns i fins al pròxim dimecres, l'Audiència Provincial de Castelló seu en el banquet dels acusats en diferents judicis a tres homes acusats d'abusos sexuals, comesos contra tres xiquetes i una jove. Per al primer d'ells el fiscal demana 22 anys de presó per un delicte d'abús continuat a dos germanes, amb la família de les quals mantenia una relació d'amistat. Els abusos es van produir, segons el Ministeri Públic, en 2016 quan el processat, que tenia una relació d'amistat amb la mare de les menors, es va emportar del domicili familiar a una d'elles i a un tercer germà a comprar uns dolços. En lloc d'açò, el pederasta es va traslladar amb els germans fins al seu despatx en Castelló. Una vegada van arribar va deixar al primer germà en una habitació i després va abusar sexualment de la xiqueta, que tenia 9 anys. Un any abans també havia sotmés a tocaments a una tercera germana, quan tenia 9 anys d'edat. El fiscal demana per tant, una pena de 22 anys de presó per delictes continuats d'abusos sexuals a menors.

Per altra banda es demana cinc anys de presó a un altre dels acusats per abusar de la seua pròpia filla de 10 anys en un establiment públic. En aquest cas, l'abús es va produir en 2017 quan, segons menté el Ministeri Públic, l'acusat, de 57 anys, es trobava en un establiment d'hostaleria de la platja de Castelló, on de sobte va començar a sotmetre a la xiqueta a tocaments davant dels treballadors, els quals de seguida van avisar la policia. El fiscal demana ara cinc anys per a ell.

Per al tercer acusat el ministeri públic també demana dos anys i mig per abusos sexuals contra la seua fillastra, una jove de 28 anys. Els fets van ocórrer entre els mesos de juny i juliol de 2017 en el domicili familiar, en el qual la víctima va començar a residir un any després que l'acusat, un home de 50 anys, es casara amb sa mare. Segons es relata en l'escrit de l'acusació, l'home aprofitava els moments en què es trobava assoles amb la seua fillastra per a sotmetre-la a tocaments, l'agafava amb força i la intentava besar. En una ocasió, li va arribar a mostrar els genitals a la víctima i li va enviar fotos de caràcter sexual pel mòbil. Per a aquest tercer agressor, el fiscal demana una pena de dos anys i mig de presó, per un delicte continuat d'abús sexual.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram