València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Tres lladres encaputxats assalten una dona a la matinada en sa casa d'Albal

Els assaltants es van esperar que arribara el marit per a forçar-lo a que obrira la caixa forta

Esta passada matinada tres individus encaputxats han assaltat una casa en la localitat d'Albal, en l'Horta Sud. Segons sembla, els tres assaltants han amenaçat una dona que en eixe moment es trobava a l'interior amb una arma blanca, l'han nugat de mans i l'han mantingut retinguda durant quasi dos hores. Els individus que buscaven furtar diners o objectes de valor, van entrar de manera violenta en la casa entre la 1.00 i les 3.00 hores de la matinada, en circumstàncies que investiga ara l'equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil d'Alfafar.

A l'hora d'entrar, dos dels agressors van accedir a través d'un àtic contigu amb el qual comunicava la vivenda, mentre que un tercer home es va quedar fora per a vigilar i avisar als seus companys davant la possibilitat que arribara alguna patrulla policial. Els assaltants en vore que hi havia una dona dins l'habitatge la van nugar de mans per a immobilitzar-la, i a continuació van procedir a registrar la casa, trobant una caixa forta. Un dels lladres va amenaçar la víctima per tal que l'obrira però la clau de la caixa la tenia el seu marit. Els lladres van obligar a la víctima a que cridara per telèfon al seu marit, el qual no es trobava en la vivenda en aquell moment i van esperar que arribara per atacar-lo, reduir-lo i poder-lo nugar a ell també per tal que no es moguera. La dona durant un forceig va patir una ferida d'arma blanca en una cama quan tractava d'alliberar-se d'un dels lladres, encara que el tall no va ser massa profund.

Una vegada amb el marit en casa van poder amenaçar-lo perquè els obrira la caixa forta, de manera que els lladres van poder emportar-se una xicoteta quantitat de diners, dos escopetes de caça, el mòbil de la dona i altres objectes de valor. Poc després l'home va aconseguir deslligar-se i va acudir a la Policia Local d'Albal per a demanar ajuda. Eren les tres de la matinada de dilluns quan va donar avís als cossos de seguretat. Dos patrulles de la Guàrdia Civil i una altra de la Policia Local van acudir amb urgència al pis assaltat i van realitzar les primeres pesquises per saber què  havia passat. La dona va passar molta por durant l'assalt, ja que li van fer un tall en la cama i li furtaren el mòbil després de cridar al seu marit. Les investigacions ara les porten la Guàrdia Civil d'Alfafar. Segons les primeres hipòtesis, tot sembla indicar que els lladres podrien haver planificat el robatori després de vigilar la dona diversos dies. La Policia Científica, al mateix temps ha realitzat una prova de dactiloscòpia  per a buscar possibles empremtes dels assaltants.