València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Tres menors del centre de Bunyol arrestats per abusar sexualment a dos xiquetes

Els tres acusats no tenen antecedents policials però seguixen en el centre de Bunyol
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Civil | Cedida

 

Tres menors del centre de recepció de Bunyol, a la comarca de la Foia de Bunyol, presumptes autors de delicte sexual. Estos fets detectats fa unes setmanes haurien succeït fora del mateix centre a unes veïnes de Bunyol. Tres menors d’origen marroquí varen ser detinguts per la Guàrdia Civil. Dos dels detinguts, de 16 i 17 anys, han passat a disposició judicial, però no el menor de 14 anys al no poder ser imputat penalment.                          

 

Segons les investigacions i la denúncia per part dels pares de les dos menors, es tracta d’un cas de abusos sexuals i no d’una agressió sexual perquè presumptament es varen produir tocaments per part dels detinguts. Com també informa dels fets el periòdic Levante EMV, els tres acusats no tenen antecedents policials però seguixen en el centre de Bunyol sent controlats per si tornen a reincidir o mostrar-se violents.

 

Varen començar a fer tocaments a les dos menors

 

Els fets varen ocórrer el passat dissabte quan els tres detinguts acudiren a un parc de Bunyol on es trobaven estes dos menors jugant. Estos tres mantingueren una conversa amb les víctimes per a després començar a tocar-les, les quals se n’anaren corrents a demanar ajuda, segons el mateix periòdic abans esmentat.

 

Els tres detinguts posats en llibertat per la Fiscalia de Menors

 

Varen poder ser detinguts per la descripció de les menors, i possats a disposició de la Fiscalia de Menors, per a després posar-los en lliberat i a l’espera per a vore com evolucionen les investigacions. Este fet, de posar-los en llibertat, a causat gran malestar entre la població de Bunyol que manifesta la seua disconformitat perquè «fins que no violen i causen un dany irreparable no van a posar remei«», segons critica una veïna a través de les xarxes socials.