El vestit de Rosalía (quasi) li juga una mala passada als premis Grammy Llatins

Compartir:

Rosalía recoge su premio mejor fusión/interpretación urbana en los Grammy Latinos 2018

Rosalía recull el seu premi millor fusió/interpretació urbana als Grammy Llatins 2018 | València Diari
 

La cantant Rosalía seguix acumulant un èxit darrere l’altre. La cantant ha tornat a brillar a la nit dels premis Grammy Llatins. Rosalía estava nominada en cinc categories diferents i finalment va aconseguir guanyar-ne dos: la millor cançó alternativa amb ‘Malamente’ i la millor fusió-interpretació urbana.

 

De fet, el seu èxit als premis de la música ha estat tal que va ser l’única artista nominada en tantes categories. També va ser la més comentada a les xarxes socials, no només per la seua actuació, sinó per un descuit que podria haver-li jugat una molt mala passada.

 

Tal com es pot veure al vídeo que va pública el compte oficial dels Grammy Llatins a Twitter, Rosalía va ser nomenada la guanyadora, motiu pel qual es va alçar de la butaca per caminar fins a l’escenari a recollir el guardó.

 

 

Un gran escot amb el qual quasi ho ensenya tot

Però tots s’han acabat fixant en un detall molt diferent del musical, concretament pel seu vestuari. Rosalía portava un conjunt d’americana pantaló amb brillants, però amb un pronunciat escot. De fet, si no fora per una de les seues acompanyants que la van alertar segons abans, podria haver acabat mostrant els pits davant de tots.

 

Per sort, aquesta persona va comprovar que tot seguia al seu lloc i que tal accident no succeiria i va deixar que Rosalía fera el seu recorregut cap a l’escenari dels Grammy Llatins 2018. Així, la cantant no va haver de viure un incòmode moment a causa d’una mala passada amb el seu vestit.

Rosalía posó con sus premios luciendo un colorido diseño de Versace

Rosalía amb els seus premis lluint un disseny de Versace | València Diari
 

4 vestits per la gran triomfadora

Però a més d’aquest comentat estilisme de Rosalía, a la gal·la dels premis de la música, la cantant va arribar a lluir fins a 4 vestits diferents. Un d’ells durant la seua actuació és del dissenyador Palomo Spain, un ‘body’ blanc amb plomes, volants i brillants.

Rosalía con un body de Palomo Spain durante su actuación en los Grammy Latino 2018

Rosalía amb un ‘body’ de Palomo Spain durant la seua actuació als Grammy Llatí 2018 | València Diari
 

Versace també va formar part del vestuari de Rosalía, amb un mini vestit multicolor amb estampat de formes geomètriques. I per fer la seua arribada triomfant a la catifa roja, va vestir un disseny de la firma barcelonina Yolancris, elaborat completament de tul de color rosa clar i amb una llarga cua.

La cantante Rosalía posando en la alfombra roja de los Grammy Latinos 2018

La cantant Rosalía posant en la catifa roja dels Grammy Llatins 2018 | València Diari
 

EL MÉS LLEGIT

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys

Mor Gleycy Correia, Miss el Brasil 2018, després d’una operació

La jove tenia tan sols 27 anys i portava dos mesos en coma per una cirurgia per a extirpar les amígdales que va acabar amb una greu hemorràgia ja a casa