Risto Mejide i Laura Escanes tindran una filla i s'anomenarà Roma

«Ara, Roma ja no és només una ciutat per a nosaltres, és moltíssim més. Xicoteta Roma, com pot ser que t’estimem tan prompte?», ha dit Escanes
Risto i Escanes han aprofitat que Roma és la seua ciutat preferida per anomenar així la seua filla | Instagram

 

Risto Mejide i Laura Escanes han donat aquest dijous una de les seues notícies més esperades. Una de les parelles de moda de l’escena rosa espanyola no han volgut que l’exclusiva del nom i el sexe del bebé la donaren els mitjans convencionals —com ja va passar en el cas de l’embaràs d’Escanes— i han optat per fer-ho oficial a través d’un divertit vídeo a Instagram.

 

La notícia no s’ha fet esperar: serà xica i s'anomenarà Roma. En aquest mateix sentit, la parella ha volgut explicar que la bebé s’anomenarà així en honor a una de les ciutats predilectes de la parella. «Ara, Roma ja no és només una ciutat per a nosaltres, és moltíssim més. Xicoteta Roma, com pot ser que t’estimem tan prompte?».

 

 

Xicotets indicis fins arribar a la gran notícia

I és que Escanes, en aquesta línia, sempre ha sigut molt activa a les seues xarxes socials. La jove parella de Risto Mejide ha anat mostrant pas a pas l’evolució del seu embaràs —passant també pels dolors a causa d’aquest— fins que aquest mateix dijous ha pogut donar la notícia que tant i tant esperaven.   

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!