Sofía Cristo confessa que Nagore va ser l’amor de la seua «antiga vida»

La filla de Bárbara Rey i Ángel Cristo també va explicar que seguix buscant el seu gran amor
Sofía Cristo confessa els noms dels seus grans amors | TELECINCO

 

El passat diumenge, durant el programa de Telecinco ‘Supervivientes’, vam poder vore en directe la ruptura de Violeta i Julen. La parella va decidir posar punt final a la seua relació després de l’enfrontament que van mantindre durant el programa ‘Conexión Honduras, amb connexió directa entre Espanya, on es trobava Julen, i Hondures, on ja estava Violeta després d’abandonar el programa per positiu en un test d’embaràs, que va resultar ser fals.

Enfrontament entre Julen i Violeta

Després de la baralla entre els dos jóvens, els col·laboradors del programa van voler saber l’opinió de Julen sobre este fet. I, fent referència a la recent relació entre Violeta i Fabio, el jove va assegurar que el joc se li n'havia «anat de les mans» a Violeta.

En aquell moment, Sofía Cristo, que es trobava entre els tertulians del programa, va voler consolar al jove posant-se ella mateixa com a exemple. D’eixa manera, la DJ va assegurar que en la vida, una persona pot tindre diversos amors i, va afegir que «l'amor de la teua vida t’arribarà als 25 anys».

Sofía Cristo confessa els seus grans amors

La filla d’Ángel Cristo i Bárbara Rey va confessar que, a ella, l’amor de la seua «antiga vida» li havia arribat als 26 anys. Sofia va sorprendre a tots els presents, ja que fea referència a Nagore, que també es trobava al plató.

Nagore Robles va fer broma sobre el comentari de Sofía | TELECINCO

 

I és que, tot i que ara mantenen una bona relació, Nagore i Sofia van mantindre una relació sentimental fa uns anys. Tot i la sorpresa dels comentaris de Sofía, Nagore es va prendre amb bon humor les seues paraules i, rient, li va contestar amb el següent missatge: «L’amor verdader t’arribarà als 45».

Per la seua banda, Sofía també va admetre que, a pesar d'estar buscant un altre gran amor, també «he tingut un altre amor molt important, que ha sigut Bruna». I és que per a la dj, este altre amor ha sigut el de la seua «nova vida».

Nagore Robles i Sofía Cristo en una imatge d'Instagram | INSTAGRAM

 

Sofía va aprofitar per a fer una crida, davant de tots els tertulians del plató i les càmeres de televisió, per a trobar a «una persona, siga un home o una dona, que vullga tindrun gran amor amb mi per a viure-lo abans dels 40».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Kiko Rivera explica el seu drama més ocult: «Estic viu de miracle»" "Gil Silgado, exparella de María Jesús Ruiz, vist amb molt bona companyia"