Aquests són els 18 participants del Benidorm Fest 2023

Compartir:

RTVE ha donat a conéixer els candidats que lluitaran per representar a Espanya en el pròxim festival d'Eurovisió a Liverpool

RTVE ha revelat els qui seran els participants de la segona edició del Benidorm Fest i que lluitaran per representar a Espanya en el pròxim festival d’Eurovisió, que se celebrarà el 13 de maig de 2023 Liverpool. Entre ells es troben les estreles de xarxes socials Twin Melody, tres concursants del talent ‘Operación Triunfo’, Alfred García, que ja va representar a Espanya en 2018; Agoney; i Famous, o Blanca Paloma que repetirà com a aspirant en 2023.

En un programa especial presentat per la còmica Inés Hernard, s’ha donat a conéixer el nom dels 18 candidats que tindran l’oportunitat convertir-se en el relleu de Chanel i el seu SloMo i ser el pròxim representant espanyol en el certamen europeu per a emportar-se el Micròfon de Cristall. Al principi anaven a ser 16 aspirants, però RTVE ha decidit augmentar el cartell de la pròxima edició “a causa de la qualitat de propostes rebudes”.

La presentació oficial serà aquest dissabte a la nit, en prime time de la 1, en un espai presentat per Julia Varela i Rodrigo Vázquez, i en el qual també estaran els aspirants. Durant la gala es coneixeran alguna de les pistes de les cançons, les seues aspiracions a representar Espanya, així com la trajectòria musical.

Així doncs, aquest programa serà el final del procés de selecció que es va iniciar el passat 1 de setembre i es va tancar el passat 10 d’octubre. En total s’han rebut 876 propostes per a participar en aquest certamen alacantí. A més, el pròxim 2 de novembre, RTVE celebrarà una roda de premsa perquè els mitjans de comunicació puguen tindre el primer contacte amb els artistes del Benidorm Fest 2023.

Participants Benidorm Fest

Agoney
E’Femme
Fusa nocta
Blanca Paloma
Aritz Arén
Rakky
Alfred García
Alice Wonder
Sofía Martín
Famous
Mègara
Vicco
Twin Melody
José Otero
Karmento
Sharonne
Meler
Siderland

Quan se celebrarà el Benidorm Fest?

Aquesta edició se celebrarà del 29 de gener al 4 de febrer de 2023 i tornarà a tindre tres gales. Apel·lant a l’esperit eurovisiu se celebraran dimarts, dijous i dissabte.

La primera semifinal serà el 31 de gener; la segona semifinal, el 2 de febrer; i la final, el 4 de febrer. A més hi haurà una cerimònia d’inauguració del festival el 29 de gener.

A més, la mestra de cerimònies serà la cantant Mónica Naranjo i com a novetat, el jurat internacional tindrà més pes que en la passada edició i el músic Nacho Cano presidirà el jurat professional. Caldrà espera fins a febrer del pròxim any per a saber qui representarà a Espanya a Liverpool.

EL MÉS LLEGIT

Intervinguts en el port de València 5,5 tones de cocaïna

Es tracta de la major aprehensió de cocaïna a Espanya des de fa més de quatre anys, la tercera intervenció en un sol contenidor segons els registres del CITCO i la més important en el port de València des que existeixen registres

Ortega Cano refà la seua vida amb una amiga molt especial

El torero, que ja ha signat el divorci amb Ana María Aldón, es deixa veure en públic ben acompanyat en els seus primers dies com a solter

Els metges valencians avisen que aniran a la vaga davant la falta de professionals

El sector anirà a la vaga els dies 17 i 18 de gener de 2023 davant la situació actual i els "problemes" de la sanitat pública valenciana

La Generalitat inicia el pla pilot per a la detecció precoç de càncer de cèrvix amb autotests

Va dirigit a dones de 25 a 65 anys que es realitzaran la prova a casa i el podran portar a les farmàcies a analitzar