València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Asraf Beno es convertix en el nou expulsat de 'GH VIP'

Amb un percentatge de vots del 65,4%, quasi tot el món dona per fet que la guanyadora del concurs serà Miriam Saavedra
Asraf s'ha convertit en el darrer expulsat de 'GH VIP' | Telecinco

 

Després d'una setmana de nervis, aquest dijous hem vist com el darrer expulsat de 'GH VIP 6', és Asraf Beno. El concursant s'ha quedat just a les portes de la final, en la qual es disputaran el gran premi de 100.000 euros Suso, Miriam Saavedra i Koala. Al començament de la gala, l'audiència va poder observar els percentatges actualitzats, sense saber a qui corresponien: 65,4%, 26,6, 6,7% i 1,3%.

 

Es tracta dels vots que serviran per proclamar el guanyador del programa, no per expulsar-lo, com passava fins ara. I tot i que encara no hi ha res escrit, no són pocs els que creuen que el premi porta ja el nom de Miriam. Asraf, per la seua banda, ha abandonat el concurs entre llàgrimes i molt emocionat. La impotència es va convertir en el seu gran enemic a l'hora travessar la porta de la casa de Guadalix de la Sierra, i també el dolor d'haver perdut la relació amb el seu amic Suso. 

 

Retrets i tensió fins al darrer moment

 

Miriam i Makoke, discutint a la casa de 'GH VIP' | Telecinco

 

Tot això en una gala que, com és habitual, no ha estat exempta d'enfrontaments, alguns molt durs. Els concursants tenien ganes de deixar-se les coses clares mútuament, just abans de la final. El primer xoc va aparèixer entre Miriam i Makoke, després que l'exparella de Kiko Matamoros acudira a la casa per parlar amb la seua gran enemiga, i també amb Mónica Hoyos. 

 

Miriam va recordar els durs moments que els seus companys la van fer viure, i va retraure als seus ja excompanys que no van tenir cap gest amb ella. «M'he sentit molt perduda, però amb actitud he eixit i ací estic, ací he arribat», ha recordat la peruana. Com era d'esperar, segons explica 'La Coctelera', també va aparèixer el tema de la suposada relació de Makoke amb Carlos Lozano. 

 

«Si la tercera persona ja ha parlat sobre el tema, jo no tinc res més a dir», ha assegurat. Siga com siga, ara la concursant haurà d'enfrontar la demanda interposada en contra seua, per part de la seua exparella. «Ell és el menys indicat per dir que jo odie alguna cosa perquè qui m'ho va explicar va ser ell», ha assegurat. 

 

Aurah, en boca de tots

Aurah també ha acudit a la casa per trobar-se amb els seus companys, i el primer escollit ha estat Asraf. El concursant va assegurar en un moment donat que Aurah utilitzava la malaltia del seu fill per fer «llàstima», i això no ha agradat a Suso, que ha assegurat que, «com a amic», havia deixat de protegir-lo. «El que has fet és una merda, així de clar t'ho dic», ha assegurat Suso, alhora que ha donat per finalitzada la seua amistat amb el model. 

 

Suso i Asraf han posat fi a la seua amistat durant la gala | Telecinco
 

 

Aurah Ruiz també s'ha hagut d'enfrontar a Koala, una trobada molt tensa, tenint en compte que els dos mai s'han acabat d'agradar. Koala, de fet, sempre l'ha descrit de dropa i egoista, mentre que la parella de Suso ha insistit en tot moment que Koala és un «interessat». «A mi no em sembles gens graciós», ha assegurat la canària, a qui el cantant li ha respost que ha viscut com una reina a la casa, i que ha vingut «de vacances». En definitiva, una nit molt intensa al programa estrella de Telecinco.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!