València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Aurah Ruiz és la nova expulsada de 'GH VIP'

Va perdre davant 'El Koala', rebent el 59,5% dels vots de l'audiència
Aurah Ruiz va ser expulsada amb el 59,5% dels vots  | València Diari

 

Aurah Ruiz es va convertir en la gala de la nit de dijous en la nova expulsada de 'GH VIP'. 'El Koala' es va imposar en el seu duel, després que l'audiència decidira, amb un 59,5% dels vots, que la canària abandonara la casa de Guadalix. 

 

La seua parella dins del concurs, Suso Álvarez, es va mostrar molt trist per la marxa d'Aurah. Tot i això, va tenir el privilegi, per primera vegada en aquesta edició del programa, d'acomiadar-se d'ella a la sala d'expulsió.  

 

La seua primera reacció després de conèixer la decisió del públic va ser donar l'enhorabona al seu rival. A l'arribada a plató va explicar a Jorge Javier: «Jorge ja he guanyat, ara passaré temps amb el meu fill, l'abraçaré»

 

Va defensar la seua participació en el concurs: «He sigut real, he estat a una casa real i he viscut tot real». Com altres companys seus, va ser cridada per part del públic, però ella no va tenir gens de por en reclamar que aquella nit era la protagonista i va exigir silenci. 

 

Jorge Javier anomena a Suso de «masclista»

Una de les polèmiques de les quals va haver de parlar és el tracte masclista que Suso li va donar dins de la casa. Jorge Javier va ser contundent respecte a aquest tema: «Suso és masclista, té actituds masclistes que vénen de l'educació que ha rebut, una cosa que no puc entendre». 

 

L'expulsió ha separat Aurah i Suso que afirmen que continuaran la seua relació fora | Telecinco

 

Aurah i la mare del concursant el van defensar però el presentador continua al·legant: «El que és masclista ho és dins, fora i vaja on vaja». Vázquez no podia comprendre com defensaven aquest comportament.  

 

A l'entrevista també van tractar el futur de la seua relació. L'expulsada va parlar molt convençuda: «Estic molt enamorada d'ell, l'esperaré i el respectaré». Abans que ella abandonara el concurs, Suso també havia afirmat: «Jo estic enamorat d'Aurah, i vull estar amb ella fora, sé que estarem junts». 

 

Un missatge dels seus familiars

La gala va tornar a tenir riures i tensió però sobretot la gran protagonista va ser l'emoció. I és que els set concursants que encara queden van rebre una telefonada dels seus familiars. Els moments més commovedors van ser quan Miriam Saavedra va parlar amb la seua mare, que és al Perú, i quan Mónica Hoyos va escoltar unes paraules de la seua filla, la xicoteta Luna Lozano. 

 

Una setmana més, i quan només queda un mes per conèixer el guanyador, els concursants van haver d'enfrontar-se a una nova nominació. Aquesta vegada les votacions van estar marcades per la possibilitat de donar punts extres que es van poder guanyar el passat dimarts.  

 

Asraf com a capità, Tony, Miriam i 'El Koala', nominats

 

Koala, Miriam i Tony, nominats de la setmana | València Diari

 

Asraf va ser el concursant que aquesta setmana va aconseguir la condició de capità. Després de trobar la capa roja al bany del jardí va obtenir el privilegi de salvar-se a si mateix o de l'intercanvi. 

 

Una vegada feta la tanda de nominacions, els concursants més votats eren Mónica Hoyos, 'El Koala' i Miriam Saavedra. Al final del programa, però, Asraf va fer ús d'un dels seus poders i va modificar aquesta elecció. Finalment, Tony Spina, el seu gran enemic, va ocupar el lloc de la seua amiga Mónica.   

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!