Belén Esteban haurà de pagar fins a 10.000 euros a una antiga cara de ‘Sálvame’

Compartir:

Belén Esteban ha perdut una nova batalla judicial per haver vulnerat el dret a l’honor de la coneguda periodista Ángela Portero. Així pues, la col·laboradora de ‘Sálvame‘ ha estat condemnada a pagar una indemnització i els costos del judici.

Ángela Portero va presentar una demanda contra la seua companya l’any 2015, tot i que ha hagut d’esperar fins a 2021 per aconseguir la ratificació de l’Audiència de Madrid i així confirmar la sentència de primera instància.

Belén Esteban, condemnada a indemnitzar la periodista Ángela Portero per vulnerar el seu honor

Segons informa el diari ‘La Razón’, el procediment judicial va començar l’any 2015 després de la demanda interposada per Ángela Portero per unes polèmiques paraules que van vulnerar el seu dret a l’honor. Així que, cal recordar que la periodista va coincidir amb Belén en la tercera edició de ‘Gran Hermano VIP’, on van protagonitzar més d’un conflicte.

La convivència no va ser fàcil i fins i tot Belén Esteban va arribar a dir que Ángela Portero consumia estupefaents. Les col·laboradores van coincidir amb altres estrelles com YleniaOlvido Hormigos, Víctor Sandoval o Aguasantas.

 

La col·laboradora de ‘Sálvame’ haurà de pagar 10.000 euros 

 

 

Tal com ha informat el diari ‘La Razón’, Belén Esteban haurà de rectificar les seues paraules i indemnitzar la periodista per haver vulnerat el seu dret a l’honor. Així que, la col·laboradora de ‘Sálvame’ ha estat condemnada a indemnitzar amb 10.000 euros a Ángela Portero i fins i tot haurà d’assumir els costos del litigi que fa més de sis anys que està obert.

A més, l’exparella de Jesulín de Ubrique tindrà l’obligació de llegir la condemna a la televisió amb l’objectiu de deixar constància de la sentència i intentar restablir l’honor (o més aviat reduir el possible dany provocat) per les declaracions que va fer en aquell moment.

«Condemne al fet que per la Sra Belén Esteban s’informe del contingut d’esta sentència en la cadena de televisió TELECINCO, al programa televisiu on s’hagen dut a terme estes declaracions, GH VIP, en l’edició més propera a la data de la Sentència que resulte del present procediment, fent una referència en els seus titulars i amb lectura íntegra d’impressió en pantalla de l’encapçalament i resultat de la sentència», específica el document signat pel jutge. Caldrà esperar per veure on decideix fer la lectura de la condemna, ja que ‘GH VIP’ no està a la graella de Telecinco.

Ángela Portero celebra la condemna a les seves xarxes socials 

El llarg procés judicial entre Ángela Portero i Belén Esteban va començar l’any 2015, sent la primera sentència ja favorable per a la periodista. No obstant això, el procés va retardar-se perquè Belén va recórrer la sentència l’any 2020.

Ara, la condemna ja ha estat ratificada per l’Audiència de Madrid, que ha establert un termini de 20 dies perquè la demanda interpose un recurs de cassació si així ho estima oportú. A l’espera de veure si Belén Esteban interposa el recurs, Ángela Portero ja ha celebrat la seua victòria judicial a les xarxes socials.

 

EL MÉS LLEGIT

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys

Mor Gleycy Correia, Miss el Brasil 2018, després d’una operació

La jove tenia tan sols 27 anys i portava dos mesos en coma per una cirurgia per a extirpar les amígdales que va acabar amb una greu hemorràgia ja a casa