Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La concursant de ‘GH 16’ Carolina Vico, embarassada

Tot i que encara no ha completat els tres mesos d’embaràs, la model no ha pogut evitar anunciar la seua futura maternitat
Leer en español
Carolina Vico prompte serà mare | INSTAGRAM

 

La concursant de ‘GH 16’, Carolina Vico, ha anunciat a través de les seues xarxes socials que està embarassada. La model i el seu home Joaquín, amb qui es va casar fa un any, s’han mostrat molt il·lusionats amb l’arribada del seu primer fill.

 

La jove es troba en un dels millors moments de la seua vida, i no ha pogut esperar més per a anunciar la fantàstica notícia, a pesar de què encara no ha completat el primer trimestre d’embaràs. Per les paraules de Carolina i el seu home, tot fa pensar que és un xiquet molt desitjat i buscat i, per això, ho han fet públic tan prompte.

 

La parella ha triat Instagram per a donar la bona nova a tots els seus seguidors. I han compartit una foto molt bonica, a on apareixen els futurs pares abraçats enmig de la natura i Carolina mostrant una ecografia del xiquet.

 

 

A més, la model adjuntava el text següent: «El millor de les nostres vides està per arribar. La veritat és que quan desitges alguna cosa tant i tant, no et passen els dies i, menys, les setmanes i no parlem dels mesos!!! Estem desitjant que passe el temps molt ràpid perquè ja ens morim de ganes de poder abraçar-te i tindre't entre els nostres braços!! Eres i seràs el més important de les nostres vides!!».

 

Un preciós escrit que demostra que a la parella se li han fet molt llargs estos primers mesos, pel fet de ser pares primerencs. I, en eixe sentit, molts dels comentaris són per a aconsellar als jóvens que disfruten d’este moment tan especial i no tinguen pressa.

 

Prompte faran un any de casats

D’ací a pocs dies la parella celebrarà el seu primer aniversari de matrimoni amb la mirada posada en la família que estan a punt de construir. I esta imatge que han compartit en Instagram demostra que Carolina i Joaquín es mostren més units i feliços que mai.

 

A més, en moltes publicacions del perfil de Carolina, la parella ha demostrat el seu gran amor en unes quantes fotos que han publicat. En algunes d’elles, Carolina fa referència a un dels moments més feliços quan es va casar amb Joaquín.

 

 

Per la seua banda, Joaquín no es queda curt en els seus comentaris cap a Carolina i li mostra la seua complicitat: «(...) Mil gràcies pels teus besos, per les teues carícies, les teues abraçades, els teus somriures, gràcies per estar amb mi cada dia, jo no aguantaria ni un minut sense tu, t’estime més que a la meua vida», li comentava Joaquín en una foto publicada per la seua parella.

 

També et pot interessar...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris