Dakota Tárraga passa dos nits en la presó d’Alacant per maltractar a sa mare

Compartir:

 

L’alacantina Dakota Tárraga, coneguda per participar en programes de televisió com ‘Hermano Mayor’ o ‘Supervivientes’, ha sigut detinguda este passat cap de setmana en la seua ciutat natal, Alacant, per maltractar a sa mare.

 

Segons explica ‘Información’, este mateix dilluns, la xica ha sigut posada en llibertat sense càrrecs després de passar a disposició judicial sense cap denúncia formalitzada per part de sa mare. L’absència de denúncia, part de lesions i de la declaració de la mare contra la seua filla ha provocat que la Fiscalia arxive la causa. 

 

[predef]valncia-grup-de-facebook-595[/predef]

 

Dakota ha sigut detinguda este dissabte per la nit i ha estat en la presó provisional durant dos nits. Després de ser assistida el dilluns en el jutjat de guàrdia d’Alacant per l’advocat José Soler Martín, ha quedat en llibertat. Li ha demanat perdó a sa mare mentres reconeixia que recordava res del que havia passat.

Una baralla familiar

Ja durant l’episodi de ‘Hermano Mayor’ que protagonitza Dakota, va deixar a la vista els seus problemes amb l’alcohol arrel de la mort del seu germà quan ella tenia 17 anys. És per això que la policia va haver d’acudir a sa casa d’Alacant este dissabte, cap a les 21.40 hores, a on es trobava alcoholitzada mentres agredia a sa mare.

El pare no estava al principi de la disputa però va arribar poc després i va ser qui va avisar als agents de l’incident. Per este motius, després de què els agents recaptaren dades sobre els fets ha decidit arrestar a la xica per maltractament, ja que havia espentat i pegat una punyada a sa mare.

EL MÉS LLEGIT

Els solters majors de 50 són més oberts de ment

El 37% dels solters sènior els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys