València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

El flamant guanyador de 'Pasapalabra' decideix abandonar Espanya

Fran vol millorar el seu nivell d'anglés.
Fran, concursant de 'Pasapalabra' | Telecinco

 

Fa uns dies, Fran González es convertia en un dels personatges més populars d'Espanya. Després d'intentar-ho durant setmanes, el jove de 29 anys es convertia en el guanyador del conegut programa de Telecinco 'Pasapalabra'. Feia mesos que estava participant i s'havia quedat a les portes del cel quinze vegades, però la que feia setze va ser la definitiva i es va emportar més d'un milió i mig d'euros, concretament 1.542.000 €.

Al marge de la part que Hisenda se suposa que ja li haurà reclamat, és evident que la dotació econòmica li permet fer un canvi de vida, un bon descans o consolidar nous reptes. De moment, Fran ja té el primer.

 

Camí a Irlanda per a aprendre anglés

Fran ha decidit fer una parada vital i aprofitar el coixí econòmic per a viatjar. Concretament a Irlanda on el biòleg farà la primera parada per a millorar el seu anglés. Estarà uns mesos, no se sap exactament quan, just quan acabe el màster que està cursant en Virologia a la Universitat Complutense de Madrid. 

Com diem, és una primera parada en un recorregut que el podria portar a altres països, per a formar-se encara més, no només en idiomes, sinó potser també per a ampliar la seua trajectòria professional. El que sí que queda clar és que el seguirem veient a Telecinco. 

 

Fran participa ara a  'Academia de Pasapalabra' | El comercio

 

L'Acadèmia de 'Pasapalabra', el nou espai del programa

El programa que presenta Christian Gálvez ha vist la tirada televisiva que té Fran González i la vol aprofitar. Tot i el seu viatge a Irlanda per a aprendre anglés, abans el seguirem veient a la xicoteta pantalla. Fa una setmana començava "L'Acadèmia de 'Pasapalabra'", en la qual participaran una quinzena de concursants, els millors que han passat pel programa, i que competiran entre ells en rondes eliminatòries, motiu pel qual s'esperen emocionants programes. El premi per al guanyador no està gens malament: 100.000 euros.

Com informa 'La Coctelera', el nou format tindrà una relació directa amb la manera segons la qual van guanyar els seus concursos els actuals participants: la paraula que els va fer guanyar el pot.

 

Junt amb Fran, en aquest inèdit espai participaran David Leo, Jero Hernández, Antonio Ruiz, Rafa Castaño, Susana García, Lilit Manukyan, Paz Herrera, Julio Escartín, Alberto Izquierdo, José Manuel Lucía, Carlos Adán, Paco de Benito, Sebastián Cárdenas, María Hernanz i César Garrido.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!