València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Els germans Torres diuen adeu a TVE després de tres anys i mig

Els xefs Sergio i Javier han explicat que es tracta d'una decisió meditada, i que ara es volen centrar en altres projectes professionals
Els germans Torres, Sergio i Javier, deixaran de cuinar a Televisió Espanyola | València Diari

 

Televisió Espanyola (TVE) perdrà uns dels programes més forts de la seua graella matinal: 'Torres en la cocina'. Els xefs Sergio i Javier Torres han anunciat a través de les xarxes socials que deixaran de cuinar a la televisió pública, després de tres anys i mig, i quasi 800 programes emesos. «Hem compartit moments inoblidables, grans receptes i el nostre 'Toc Torres'», han assegurat els dos cuiners, que han explicat que ara se centraran en altres projectes «fora del món de la televisió».

 

«No és un adeu al món audiovisual»

«El programa ha estat un continu aprenentatge per a nosaltres, i una experiència meravellosa», han assegurat els dos xefs, que han volgut donar les gràcies també a l'equip de la productora del programa de receptes, Grupo Lavinia, i al mateix equip de TVE per confiar en ells. L'adeu, amb tot, no serà immediat, ja que l'espai continuarà emetent-se fins al «pròxim mes de març». 

 

«A partir de llavors posarem la mirada en altres objectius, i continuarem treballant en plans que ens tornen a ajuntar amb tots vosaltres en un futur pròxim», han continuat els germans. Finalment, els populars xefs han volgut tranquil·litzar els seus seguidors, assegurant que «no és un adeu al món audiovisual», sinó un «a reveure». «Gràcies a tots i totes per l'afecte  l'amor que ens heu brindat durant tot aquest temps». 

 

Polèmica a TVE per la desaparició d'un programa sobre l'avió presidencial

Fa poc la televisió pública es va veure immersa en una nova polèmica, després d'aturar l'emissió d'un programa que volia mostrar l'interior de l'avió presidencial. L'espai, que es va gravar durant l'etapa de Mariano Rajoy a la Moncloa, va desaparèixer de forma sobtada de la graella, i han estat molts els que han relacionat la decisió amb una altra polèmica, la de l'ús que el president Pedro Sánchez fa de l'aeronau. 

 

TVE va aturar l'emissió d'un espai que pretenia mostrar l'interior de l'avió presidencial | València Diari

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!