València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

L'actriu Sandra Cervera torna a la ficció valenciana amb la sèrie "Diumenge Paella"

L'actriu és coneguda a escala estatal per la seua participació en sèries com "El Secreto del Puente Viejo" d'Antena 3.
 
Imatge de Sandra Cervera al programa Family Duo | Cedida

 

 

À Punt Mèdia ha presentat la seua graella de novetats per a la nova temporada que comença amb aquest inici d'any. Dins dels nous continguts de la cadena pública valenciana torna a estar la ficció en valencià, en aquesta ocasió amb la sèrie "Diumenge Paella", que serà protagonitzada per l'actriu Sandra Cervera, segons ha informat FórmulaTV.

Aquesta nova ficció, una comèdia amb capítols d'uns 25 minuts de durada, té el segell de Beniwood Producciones, instal·lada a València, i parteix d'una idea elaborada des de fa temps. De moment només ha transcendit el nom de Sandra Cervera, qui actualment ja forma part de les cares visibles d'À punt, amb la seua participació com a jurat en el talent show musical Family Duo, presentat per Joan Espinosa.

Pel que fa a la resta de l'elenc artístic, s'espera que hi haja altres cares conegudes per al públic seguidor dels continguts de l'audiovisual valencià.

Coneguda dins i fora de terres valencianes

L'actriu nascuda a València és un rostre familiar dins la ficció televisiva, amb la seua participació en la ficció "El Secreto del Puente Viejo" d'Antena 3 o sèries com "Socarrats", "Maniàtics" o "Check-In Hotel" en l'extinta Canal 9. També va participar en un capítol de la sèrie "Hospital Central" de Telecinco i en un episodi de la ficció "Paquita Salas" de Netflix. Així mateix, ha treballat en web sèries, teatre, anuncis i videoclips.

Nova temporada en À punt

Pel que fa a la nova temporada de la televisió valenciana, ve carregada de nous projectes, com ho és l'esmentada ficció "Diumenge Paella", així com noves temporades d'altres continguts que han tingut èxit a la cadena, com el programa musical "L'estudi" o el contingut d'humor "Açò és un destarifo".