Matías Prats patix problemes oculars des de fa quinze anys

Els problemes van començar quan va rebre un fort colp en l'ull amb una pilota de tennis
Leer en español
Matías Prats té problemes oculars des de fa quinze anys   | Cedida

 

El presentador més carismàtic dels informatius de la televisió patix problemes oculars des de fa pràcticament quinze anys, quan va rebre un fort colp a l'ull amb una pilota de tenis. Per eixa raó, el periodista va deixar temporalment els informatius d''Antena 3', per a poder-se sotmetre's a una operació per un despreniment de retina

 

Prats va explicar que patia una degeneració macular. Es tracta d'un trastorn ocular que destruïx lentament la visió central i aguda, cosa que dificulta la lectura i la visualització de detalls fins. Finalment, el problema va derivar en un forat macular: un trencament del centre de la retina.

 

Després de les intervencions, Matías Prats va afirmar en la revista 'HOLA!' que havia estat «molt prop» de retirar-se pels seus problemes de vista. «Vaig pensar que ja no tornaria a la pantalla», confessava. Tot i això, es va mostrar sempre positiu: «Els espectadors em tornaran a vore, amb ulleres o sense», deia.

 

Antecedents familiars

Els problemes de vista de Matías Prats es van iniciar fa pràcticament quinze anys, després que rebera un fort colp a l'ull amb una pilota de tennis. Des d'aquell moment, ha patit problemes oculars. Tal com bromejava el mateix presentador, la seua malaltia no és res nou en la família. I és que el seu conegut pare també va patir problemes de visió després de rebre una ferida de bala en l'ull durant la guerra civil.

 

Matías Prats Cañete, Matías Prats Luque i Matías Prats Chacón | Twitter

 

El pare del presentador, Matías Prats Cañete, va ser un dels comunicadors més coneguts d'Espanya, sobretot per ser la veu del NO-DO. Després de l'accident, sempre apareixia amb ulleres de sol, per a protegir-se de la llum i, fins i tot, dels focus interiors. Matías Prats Luque porta pràcticament tres dècades al capdavant dels informatius d''Antena 3', i és una de les cares més estimades del grup. El seu fill, Matías Prats Chacón, és també periodista, actualment en la secció de Deports dels Informatius de 'Telecinco'.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris