València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Mercedés Milá, «recuperadíssima», torna a la televisió amb un nou programa

Presentarà el seu nou programa 'Scott i Milá' a la cadena Movistar+, després de dos anys retirada de la televisió per una forta depressió.
Mercedes Milá amb el seu gos Scott, a la presentació del programa | El PERIÓDICO

 

La presentadora Mercedes Milà, coneguda per totes les edicions que va presentar del seu programa estrella, ‘Gran Hermano’, havia desaparegut de la televisió des de feia un temps; ara ha decidit tornar a la xicoteta pantalla presentant un nou programa per al canal Movistar+.

 

El programa es titularà ‘Scott y Milá’ i s’estrenarà el pròxim dijous 28 de febrer a les 22:00 hores, curiosament a la mateixa hora i el mateix dia que s’emet ‘GH DÚO’, el format que la va catapultar a la fama. La primera entrega del programa es titula ‘Renacer’, segurament fent referència a la renaixença que està vivint la presentadora després d’aquest llarg parèntesi de dos anys, en què ha estat apartada de la televisió.

 

Els seus fans ja l'esperen

La presentadora, que és coneguda per no tindre pèls a la llengua i pel seu caràcter irreverent, presentarà un format en què es podrà apreciar la seua faceta més sensible. En això l’ajudarà el seu gos Scott, ja que la presentadora no estarà sola durant el programa: «Vinc acompanyada de Scott, que és el gos que dóna nom al programa que faré a Movistar+ i que es diu ‘Scott y Milá’, un programa d’entrevistes diferents de les que he fet fins ara i en les quals el gos marca la meua subjectivitat. Faré el que vulga, espere que la gent ho compre».

Mercedes Milá amb el seu gos Scott | Última hora

 

Segur que aquesta nova i original incorporació proporcionarà molts bons moments al programa i que Scott acabarà guanyant-se l’estima dels espectadors.

El format inclourà entrevistes en un to distés i humorístic, amb la particular visió de la presentadora; 'Scott y Milá' és una producció de Zanskar Producciones, productora propietat del presentador i amic de Milá, Jesús Calleja.

Retirada per culpa de la depressió

La presentadora es va retirar fa dos anys del món televisiu a causa d’una forta depressió.

Una vegada va deixar de presentar el seu programa estrella, ‘Gran Hermano’, la presentadora no va acabar d’alçar cap i els següents projectes en què es va embarcar no van tindre l'èxit esperat; l’últim programa que va presentar va ser ‘Convénzeme’, el qual no va aconseguir massa audiència.

Mercedes Milá en el seu últim programa, 'Convénzeme' | El PERIÓDICO

 

La presentadora confessava el perquè d’incorporar el seu gos al programa: «l’estrés m’ha passat massa factures, i aquest gos m’ha donat la vida, per això el porte». Mercedes Milá relatava que està «recuperadíssima» i amb moltes ganes de tornar a la televisió, amb un programa que, segons ella, és un producte menut i cuidat que li permetrà viure més tranquil·la.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!