Olga Moreno es recorda de Rocío Carrasco en la seua setmana més dura

Compara el seu últim error en 'Supervivientes' amb el que va sentir en entrar al reality
Olga Moreno en Supervivientes | Telecinco/Mediaset

Olga Moreno està patint com mai en la recta final de 'Supervivientes 2021'. La dona d'Antonio David Flores no para de plorar per diversos temes, alguns d'ells molt delicats. Tant en el dia a dia com en els directes de les gales, l'andalusa està trencant-se sense parar pels errors comesos.


La supervivent ha robat menjar a diversos dels seus companys de reality i, entre estos, està Melyssa Pinto, la que fora la seua amiga. Però, ara tot ha canviat i la portuguesa no li perdona el que ha fet en robar-li una mica de la seua crema de cacau. Encara que la jove no vol que la seua examiga es fustigue per aqueixa traïció, la malaguenya ho està passant realment malament en el concurs.


Plorant sense consol, la supervivent ha confessat que "ho he fet malament, em sent bruta, no soc així". Entonant el 'mea culpa', ha dit que "este programa et porta a extrems que no són normals, que no he viscut en la meua vida".


"Vaig entrar amb molt de dolor, m'ha costat treball arribar fins ací i l'he cagada"


Al seu torn, ha volgut deixar clar que "en la meua vida he fallat a ningú". En el seu 'speech' ha comparat la tristesa que sent en l'actualitat amb la qual va experimentar per la seua situació familiar al principi de la sèrie de Rocío Carrasco. "Vaig entrar amb molt de dolor, m'ha costat treball arribar fins ací i l'he cagada", ha recordat la malaguenya davant tota l'audiència del programa.


Olga té molt clar el que ha de fer per a arribar a la final de 'Supervivientes 2021'. "Porte una setmana molt mal i esta setmana no vull estar així. Vull riure'm i tirar cap avant perquè no soc mala persona".


"Demane perdó, no sé què més fer. No em puc fustigar més així. No vull plorar més", ha dit, volent acabar amb el tema dels robatoris als seus companys.


D'altra banda, Melyssa Pinto ha volgut calmar les aigües després de veure plorar a la seua companya. "Em va fer mal, però he de dir que tampoc és que em sorprenguera tant. Va ser un xoc per a mi, però jo que he conviscut 24 hores amb ella he notat la seua ansietat pel menjar".


"Em va dir que sentia nervis en pensar que el pot de cacau li ho podia acabar abans que jo. Volia que els dos estigueren igual". Sobre com està ara, ha confessat que "no la vull picar".


"Estic intentant ser empàtica, però si jo no m'haguera donat compte igual ella no m'ho haguera comptat. Jo ara mateix necessite una mica el meu espai. Estic desubicada, però la continue volent, no sé com actuar, em fa pena veure-la malament, però a mi em fa mal i no puc evitar-ho".


La dona d'Antonio David cau nominada

 

En unes nominacions molt dures, la malaguenya ha caigut per primera vegada en el grup de nominats des que va començar el reality. Gianmarco Onestini, líder de la setmana i immune, ha hagut de desempatar entre ella i Lola. L'italià ha decidit que siga la dona d'Antonio David Flores la que s'expose a la decisió del públic.


Per això, els nominats de la setmana són Alejandro Albalá, Olga Moreno i Tom Brusse. Ells tres seran els que es juguen l'eixida del reality en set dies, mentre que Gianmarco Onestini, Melyssa Pinto i Lola poden continuar tranquils amb el seu concurs a Hondures.


Lara Sajen ha sigut l'última expulsada del reality.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sandra Pica dona carpetada a la seua relació amb Tom" "Olga Moreno acusada de robar a una amiga: Ella mateixa ho ha confessat a l'illa"