Omar revela la seua vertadera relació amb la família Pantoja

Els dos supervivents, que tenen a la família Pantoja en comú han acostat postures, després d'haver tingut diverses disputes a l'illa
Sylvia Pantoja i Omar Sánchez a la illa de 'Supervivientes' | Telecinco/Mediaset

Les setmanes van passant en 'Supervivientes 2021', i, com és lògic, la confiança entre els concursants va creixent, permetent que puguen compartir confidències, en els xicotets i pocs moments de relaxament que tenen en Platja Cap de Lleó. Esta vegada, i després d'una acalorada disputa, sembla que han sigut Omar Sánchez i Sylvia Pantoja els que han acostat postures i han compartit alguns dels seus pensaments sobre la família Pantoja, a la qual tots dos pertanyen.


"Vaig conéixer a Anabel al gener quan va anar Isabel a cantar a Gran Canària. Vam començar a parlar en una xarxa social i després vaig baixar a Sevilla. Vaig conéixer a Kiko, cuan va tindre a la seua filla Carlota. És molt bon oncle. També vaig conéixer a Irene. Em van caure genial", explicava Omar.

"A Kiko li tinc un afecte especial, li he cuidat quan ell era xicotet, l'he tingut als meus braços. És una persona molt noble i m'agradaria fer-li una abraçada, quan torne a Sevilla, qui sap", confessava nostàlgica Sylvia. Unes paraules sobre el fill d'Isabel Pantoja que Sánchez comparteix, "per a Anabel, Kiko és com un germà, quan hi ha hagut algun malentés l'he de secundar perquè ella no vol perdre'l", aclaria el canari sobre la relació que mantenen els dos cosins. I deixava molt clar la posició d'Anabel sobre la seua família, "ella si li fan mal a la seua família, matarà".

No obstant això, per part seua, la cantant no guarda tan bon record de la seua cosina Isabel Pantoja, "amb Isabel sí que tinc una cosa, com que sent que no té res a veure amb mi, però segur que Anabel em cau bé", deia en un intent d'acostar postures amb el cercle més pròxim del clan Pantoja.

Anabel nega que puga existir un acostament amb Sylvia

 

Després de veure estes imatges, Anabel ha negat que existisca la possibilitat d'un acostament amb Sylvia: "no tinc res en contra d'ella, però no m'abelleix tindre relació amb una persona que parla així de la meua família, no em sembla bé i tinc dret a no tindre relació amb ella malgrat tindre la mateixa sang", resolia així l'assumpte d'una possible 'reunió' familiar.Omar s'emociona en llegir una carta d'Anabel

 

Omar ha sigut un dels guanyadors de la prova de recompensa. No obstant això, el surfer no sols ha agafat una camisa i dos bermudes de la seua maleta, sinó que en les butxaques d'una d'elles ha amagat una foto amb Anabel Pantoja i cartes escrites per la neboda de la cançonetista. El programa ha decidit que no ha sigut "honest" amb l'organització i s'ha quedat sense bermudes i sense objectes personals.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Es va aliar amb un paparazzi per a difamar a Fidel Albiac" "'Com poden ser tan falsos!': Dakota veient el documental de Rocío Carrasco"