“Era evident des del minut zero”: La postura de Rocío Flores davant el documental de la seua mare

Rocío Flores: “Cadascun és lliure d'opinar i dir el que siga, jo seguiré en la meua línia, soc responsable del qual dic jo, no del que diguen els altres”

Telecinco sabia que tenia un projecte entre les mans que faria història en la televisió, però no sabem si era conscient de tot el que comportaria amb si. D'una banda, el documental de Rocío Carrasco, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, ha ajudat moltes dones a denunciar la violència i a conscienciar d'este a la societat, també que molts periodistes s'adonaren dels injustos que han sigut amb ella durant anys.

Per l'altre, ha posat en la palestra als seus fills Rocío Flores i David Flores, al seu exmarit Antonio David Flores i a la seua família materna.


El divendres la filla de Rocío Jurado va acabar el documental amb una entrevista en directe, el que la productora va soltar una altra bomba, l'emissió d'un nou projecte a la tardor, que porta per nom ‘En el nombre de Rocío’ i en el qual revelarà tots els problemes amb el clan Jurado.

La reacció de Rocío FloresRocío Flores ha respost amb un dard a l'anunci que hi haurà segona part del documental sobre la seua mare, Rocío Carrasco. La jove mostrava gest de fastigueig i deia: “Era evident des del minut zero”.

La veritat és que, fins ara, la jove ha preferit no entrar a valorar les declaracions de la seua mare però sí que ha fet declaracions i ha deixat clara quina és la seua postura enfront de les declaracions de la seua mare.El "xoc" inicial de Rocío Flores

 

En exclusiva, ‘Sálvame’ va mostrar la reacció de Rocío Flores, que confessava que no li ho esperava i que estava “en xoc”. “Però que la meua mare està fent un documental?”, es preguntava i és que la notícia li enxampava “descol·locadíssima”: “Cadascun és lliure d'opinar i dir el que siga, jo seguiré en la meua línia, soc responsable del qual dic jo, no del que diguen els altres”.Va voler Rocío Flores bastir ponts amb la seua mare?

Res més estrenar-se la docuserie, Rocío va pujar a les seues xarxes socials un vídeo en el qual es queixava que no li la va deixar intervindre en l'espai, alguna cosa que ella va voler pasturar per a “bastir ponts”. La direcció va aclarir que es va prendre esta decisió per la seua pròpia protecció perquè estava molt nerviosa i podia dir coses inapropiades.L'empatia de Rocío Flores amb la seua mare era “inexistent”


No obstant això, Jorge Javier Vázquez ens va donar detalls de la conversa que Rocío Flores va mantindre amb el director del documental per a intentar intervindre en directe. El presentador va apuntar que “l'empatia” en Rocío cap a la seua mare era “inexistent”. A més, afegia que hi havia “sospites” que Rocío poguera haver gravat esta conversa.

El silenci de Rocío Flores en ‘El programa de Ana Rosa’

Rocío va optar pel silenci, de fet, es va incorporar com a col·laboradora a ‘El programa de Ana Rosa’ i abandonava el plató quan s'abordava el documental de la seua mare. "Rocío ha vingut a parlar de Supervivientes', és la seua estrena com a col·laboradora i opinadora de 'Supervivientes', a més com a experta perquè ha viscut l'experiència, però ha vingut a això", deia la presentadora mentre Rocío marxava.

Els àudios de Rocío Flores

No obstant això, va transcendir el sentit de les seues opinions. Ens ho va explicar Gustavo González en ‘Sálvame’ assegurant que hi havia “àudios” en els quals la jove parlava “negativament” de la seua mare.

La insòlita resposta de Rocío Flores a la seua mare: “Telefona'ns!!”


Rocío va acabar per respondre a la seua mare i ho va fer just abans que Rocío Carrasco s'asseguera en directe per a patir l'agressió que va rebre per part de la seua filla i per la qual va ser condemnada: "Mamà, ahir et vaig cridar dos vegades, als teus fills no te'ls ha arrancat ningú: Telefona'ns, no puc més!".

“Al meu pare li he dit el que li havia de dir”

 

És més, va delimitar que també ha parlat amb el seu pare quan l'ha cregut oportú i quan tenia alguna cosa que dir-li: "Li he dit el que havia de dir, ni més ni menys, coses que veig que no m'agraden, asseure'm sobre les coses que no m'han semblat bé".


“Olga és Olga i la meua mare és la meua mare”

Davant les especulacions, va deixar clar que sap molt bé qui és qui: “Olga és Olga i la meua mare és la meua mare”.

Es declarava en el “pitjor” moment de la seua vida, però estava disposada a gestionar-lo amb “calma”.


A més, recordava que ella sap molt bé el que ha viscut i, davant les preguntes, afegia: "Estic sent una persona bastant objectiva, quan veig que el meu pare ha fet alguna cosa que no ha sigut bé, independentment de la sèrie, he sigut la primera persona que ha parlat amb el meu pare i li he dit les coses que no em sembla bé".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Supervivientes': Els espectadors farts dels comentaris de Jorge Javier a Tom Brusse" "Melyssa Pinto i Tom Brusse signen l'acord definitiu: No es parla mai més"