El pròxim dilluns 'Los Lobos' faran història

Antena 3 ha tret una promoció a on anuncien que el dilluns que ve hi haurà una programació especial de 'Boom'
Leer en español
Juanra Bonet donarà el premi més gran de la història de la TV | Antena 3

 

Antena 3 acaba de confirmar el dia en què 'Los Lobos' s'emportaran el pot de 'Boom'. El premi ja puja als 4 milions d'euros i el que porten acumulat és de 2,5, per la qual cosa seran més de 6,5 milions d'euros el que se'n duran a casa els quatre concursants.

 

'Los Lobos' han fet història

Després de més de dos anys en el concurs, l'equip format per Erundino, Valentín, Manu i Alberto s'embutxacarà un premi total que superarà els sis milions d'euros. La cadena es bolcarà d'esta manera amb el seu concurs estrela oferint una entrega doble: una en el seu horari habitual i una altra en prime time.

 

'Los Lobos' fan '¡Boom!' | TWITTER

 

Doble programació de 'Boom'

El programa s'emetrà el dilluns 8 de juliol a les 22.45, en un dia que tot pareix indicar que per fi 'Los Lobos' guanyaran el pot més gran de la història. Tot i que Antena 3 no ha oficialitzat que això passe, ho ha deixat molt clar en la promoció del programa, a on una veu en off confirmava l'edició especial de la nit, dient: «El pot més gran la història està en Boom! Fins a on arribarà? Amb un pot en joc de més de 4 milions d'euros. Què passarà...».

  

  

El programa presentat per Juanra Bonet està fent pura estratègia per a captar als espectadors, que estan impacients per a vore quan els concursants s'emportaran el premi. Des del moment en què es va filtrar que 'Los Lobos' anaven a guanyar el pot de 'Boom' este estiu, els espectadors no veuen el moment que això acabe passant.

 

'Los Lobos' guanyaran el 'superpot' | Antena 3

 

Líders d'audiència

'Boom!' es troba en el seu millor moment d'audiència. El programa tanca amb la temporada més vista de la seua història. A més, conseguix la primera plaça i es convertix en el concurs més vist de la televisió amb un 17,2% de quota i 2.206.000 espectadors de mitjana.

 

Juanra Bonet és el presentador del programa líder d'audiència | Antena 3

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris