Sandra Pica destrossa a Tom Brusse i passa a majors amb Julen

Tom Brusse no és conscient que la seua relació amb Sandra Pica és passat però la jove ja té les paraules perfectes amb les quals li ho deixarà clar
Tom Brusse i Sandra Pica a Hondures | Telecinco/Mediaset

La recta final de 'Supervivientes 2021' no ha fet res més a començar. Als concursants els queden molt poques setmanes en els Cayos Cochinos i la cosa es va posant cada vegada més tibant. Tom Brusse es postula com un dels guanyadors de l'edició i el seu pas per l'illa no ha passat desapercebut.

El marroquí ha plorat, ha rigut i s'ha enfrontat als seus companys a parts iguals però encara hi ha alguna cosa que ha de solucionar: continua eixint amb Sandra Pica? La realitat és que no però ell, alié a tot el que està succeint en l'exterior, no perd l'esperança que tot se solucione.

Els supervivents es van enfrontar a la famosa 'Mesa de las Tentaciones' i mentre Olga Moreno i Melyssa Pinto van accedir a tallar-se 20 centímetres de pèl a canvi d'una recompensa, Tom ha acceptat el repte d'estar una setmana sencera només amb un tapall a canvi d'un bocata grandària XXL i una telefonada de Sandra. I ullet, que el que li ha de dir és MOLT fort.


La relació està més que trencada

 

Per a Sandra Pica, Tom Brusse ja forma part del seu passat. La catalana va viatjar fins a Hondures per a deixar-li les coses molt clares i ell, per part seua, no vol enfrontar-se a la realitat que el seu festeig està completament trencat.La trucada telefònica més esperada

 

Durant la pròxima gala, Tom tindrà l'oportunitat de parlar en ple directe amb Sandra i ella ja saps el que li dirà: "Si em pregunta si és el meu nóvio, li diré que no", ha assegurat la jove ferma en les seues idees.


Nova vida

 

La relació entre Sandra Pica i Tom Brusse està acabadíssima. La manera en la qual va trencar amb ell ha sigut el blanc de totes les crítiques fins i tot l'estudiant de Moda ha fet les maletes per a mudar-se de nou a Barcelona.


Les relacions de Sandra Pica amb Julen

 Jordi González va visitar des de 'Supervivientes: Connexión Honduras' el pis del reality 'Solos' de 'Mitele Plus' que ocupen Julen i Inma Campano per a parlar el primer sobre la seua confessió que havia tingut relacions sexuals amb Sandra Pica a la seua volta d'Hondures per a trencar amb Tom Brusse.


"La meua última trobada sexual va ser amb Sandra Pica fa tres o dos dies. Vam estar una setmana sense veure'ns perquè se'n va anar a Barcelona. En eixe temps es va enfadar amb mi però per ximpleries. Per tot l'aclaparament que té damunt. Estava ratllada perquè pensava a no tornar a veure'm.

Però ratllades i ximpleries. Després em va demanar perdó i ja està", va explicar Julen en 'Solos'.
La meua última trobada sexual va ser amb Sandra Pica fa tres o dos dies

Jordi González a Julen: "Has tingut relacions sexuals amb Sandra Pica? "Molta estona?"


Jordi González va voler contrastar esta informació sexual amb el mateix Julen, ex tronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' (MYHYV).


"Confirmes que has tingut relacions sexuals amb Sandra Pica?", va preguntar directament Jordi González.


"", va confirmar Julen.


"Molta estona? Des de quan?", va insistir Jordi González.


"Quan ella va tornar de l'illa, Et recordes quan vam estar en el debat?. Vam vindre a la meua casa, vam estar parlant a la terrassa i va sorgir", es va explicar Julen.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Carlos Alba filtra informació de l'exterior a Tom Brusse" "Melyssa Pinto i Tom Brusse tenen la conversa més esperada"