València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Mor un caçador de 70 anys a Fuenterrobles a causa d'un possible infart

Dos unitats de bombers forestals, dos autobombes i una unitat de la Guàrdia Civil es van mobilitzar per a buscar al caçador.
Imatge d'arxiu | EFE

 

Un home de 70 anys que havia eixit de caça amb uns amics moria aquest dissabte 9 de febrer, pel que sembla per un infart, i era trobat ja mort després de dos hores de la seua desaparició a Fuenterrobles, en la comarca d'Utiel-Requena.

 

Dos unitats de bombers forestals, dos autobombes i una unitat de la Guàrdia Civil es van mobilitzar per a buscar al caçador, que s'havia perdut mentre caçava amb uns companys i va ser trobat dos hores després amb mostres d'haver patit un infart, segons informava el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat.

 

Un caçador de Culla mor a Teruel en disparar-se accidentalment un rifle

El passat dissabte 19 de gener es produïa un accident de caça a la Cañada de Benatanduz (Teruel), en el qual moria un home d'uns 50 anys de la localitat de Culla (l'Alt Maestrat), en disparar-se accidentalment una de les armes dels caçadors.

 

Els fets van ocórrer de matinada, al voltant de les 3.30 hores, quan el rifle d'un company de la víctima es va disparar accidentalment. El grup de caçadors desplaçat fins a Teruel estava format per la víctima, el seu germà i l'amic, a qui se li va disparar l'arma. La zona comptava amb presència de porcs senglars, motiu pel qual es pensa que es van desplaçar fins allí, segons apuntava el Periódico Mediterráneo.

 

La Guàrdia Civil es va traslladar fins al lloc del succés i va prendre declaració als dos homes. Després van tornar a les seues cases sense quedar retinguts. El següent pas va ser realitzar l'autòpsia, després de la qual l'home va ser soterrat a Culla. La localitat va quedar consternada pels fets i va enviar el seu condol a la família i els afectats pel succés.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!