Els actors que encarnen a Fred i George Weasley visitaran València per estrenar l'exposició de Harry Potter

Els dos actors estaran el 12 d'abril en un esdeveniment exclusiu al qual acudiran els guanyadors d'un concurs que es presentarà molt prompte.
Imatge de Fred i George Weasley | Cedida

 

Ja s'han donat a conéixer els noms dels actors que acompanyaran la inauguració a València de l'exposició 'Harry Potter: The Exhibition', que arribarà a la Ciutat de les Arts i les Ciències el pròxim 13 d'abril.

 

Finalment seran els germans James i Oliver Phelps, actors que en la saga de pel·lícules interpreten a Fred i George Weasley, els encarregats d'exercir com a amfitrions de l'exposició a València.

 

Els dos actors estaran el 12 d'abril en un esdeveniment exclusiu al qual acudiran els guanyadors d'un concurs que es presentarà molt prompte, en el qual s'entregaran dos entrades exclusives per a visitar l'exposició el dia 12, jornada prèvia a la inauguració per a tot el públic. Els afortunats que obtinguen les entrades podran compartir aquesta visita amb els germans Phelps.

 

"Harry Potter: The exhibition"

València es convertirà, des del 13 d'abril, en la segona ciutat espanyola a acollir aquest esdeveniment, per darrere de Madrid, que l'any passat va registrar 460.000 visites en els quatre mesos que va durar l'exposició. Així, la capital del Túria serà l'única ciutat de l'Estat on farà parada la mostra dins del tour europeu 2019.

 

En col·laboració amb Warner Bros. ConsumerProducts, GES Events ha creat aquesta mostra experiencial que comptarà amb 1.500 metres quadrats, on els fans podran admirar centenars d'objectes i artefactes utilitzats en les pel·lícules de Harry Potter, gaudir dels escenaris inspirats en els decorats de la filmografia i sorprendre's amb l'increïble treball manual i artístic que s'amaga darrere del vestuari, l'atrezzo i les criatures fantàstiques originals.

 

Recorregut per l'exposició

Des del moment en què els visitants entren en 'Harry Potter: The Exhibition' se submergeixen de ple en l'univers de Harry Potter. Un membre de l'exposició dóna la benvinguda als visitants i selecciona a alguns afortunats per a formar part de la seua casa favorita en Hogwarts. A continuació, els guia perquè inicien el seu recorregut a l'exposició que comença amb un viatge per les escenes favorites de les pel·lícules de Harry Potter.

 

Els visitants podran gaudir d'una exclusiva audioguia amb detalls sobre el 'making of' de les pel·lícules, comentaris dels productors i dels dissenyadors de vestuari, attrezzo i criatures màgiques de la saga.

 

S'inclouen a més diversos elements interactius: els visitants podran entrar en l'àrea de Quidditch i llançar una pilota Quaffle; extreure una Mandràgora d'un test en la classe d'Herbologia; i fins i tot recórrer la cabanya de Hagrid i asseure's en la seua gegantesca butaca.

 

Per a garantir una experiència satisfactòria i una còmoda visita, l'accés a l'exposició s'organitza en franges de mitja hora. L'últim pas es realitzarà una hora i mitja abans del tancament.

 

Des de la seua estrena a Chicago en 2009, l'exposició s'ha presentat en importants institucions culturals i d'entreteniment i en museus de ciutats de tot el món, incloent Boston, Toronto, Seattle, Nova York, Sydney, Singapur, Tòquio, Colonia, París, Xangai, Brussel·les, Madrid, Milà i Berlín. Des d'aleshores, ha rebut més de 5 milions de visitants

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!