La Batalla de les Flors i el Corpus de València són declarades d'Interés Turístic Autonòmic

La Generalitat també ha concedit la declaració d'Interés Turístic Autonòmic a les Festes patronals i de Moros i Cristians de Sant Vicent del Raspeig i la Fira de Sant Antoni de Muro d'Alcoi.
Imatge de la Batalla de les Flors de València | Wikipedia

 

La Generalitat Valenciana ha concedit la declaració de Festa d'Interés Turístic Autonòmic a la Batalla de les Flors i el Corpus Christi de València; les Festes patronals i de Moros i Cristians de Sant Vicent del Raspeig (L'Alacantí), i la Fira de Sant Antoni de Muro d'Alcoi (El Comtat).

 

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat les resolucions corresponents perquè aquestes celebracions compten amb el títol honorífic de Festa d'Interés Turístic Autonòmic, ha informat la Generalitat en un comunicat.

 

D'aquesta manera, passaran a formar part del Registre Especial de Festes, Itineraris, Publicacions i Obres Audiovisuals d'Interés Turístic de la Comunitat Valenciana.

 

Colomer ha valorat aquests últims reconeixements i ha agraït el treball que duen a terme els municipis i entitats que contribueixen a aquestes celebracions.

 

"Les nostres festes i tradicions són els grans esdeveniments de la Comunitat Valenciana que hem de posar en valor perquè ens ajuden a posicionar-nos com un mercat atractiu, amb opcions molt diverses per a atraure visitants", ha dit.

 

En aquest sentit, ha apuntat que Turisme Comunitat Valenciana treballa perquè les festes es convertisquen en "una proposta de valor, que sume rellevància i atractiu a la destinació Comunitat Valenciana".

 

Ha assegurat que "vindre a conéixer les diferents formes de celebració i preservació de les tradicions és, sens dubte, una experiència única que es pot oferir als diferents mercats nacionals i internacionals, una oportunitat per a experimentar la forma de vida i hospitalitat valencianes".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!