Bioparc compleix 11 anys aquest febrer "deixant empremta" en els més de 5 milions de visitants

Imatge d'un dels lleons del Bioparc | Bioparc

 

Bioparc València compleix aquest mes de febrer 11 anys "deixant empremta" en els més de 5 milions de persones de tot el món que han pogut descobrir en aquest recinte alguns dels paisatges "més bells i amenaçats d'Àfrica" i que ho han qualificat com un dels 10 millors parcs d'animals del món.

Sobre aquest tema, fonts del parc han destacat que en aquest curt espai de temps s'ha consolidat com a un "imprescindible" per als turistes que s'acosten a la ciutat i s'ha convertit en un lloc de trobada per a molts valencians que gaudeixen de la naturalesa salvatge que tan fidelment recrea, segons ha informat el parc en un comunicat.

Bioparc, per a celebrar aquests 11 anys i fidel a l'objectiu d'oferir una experiència responsable amb la conservació de la naturalesa, proposa un aniversari "amb causa" que "fa possible accedir al parc en les millors condicions i que mobilitza i crida a l'acció a la població".

Així mateix, durant aquests 11 anys el parc també ha deixat empremta en la conservació d'espècies en perill d'extinció, amb la seua participació en "importants projectes internacionals de preservació tant in situ com ex situ". Fruit d'aquest esforç han nascut els primers goril•les "valencians", l'últim el xicotet Pepe que complirà un any al març, i molts altres animals que s'han reproduït i han aportat "esperança" a la seua espècie, han recordat

Un altre aspecte en el qual està deixant empremta Bioparc amb el pas dels anys és la seua presència com un gran "pulmó verd" a València amb el desenvolupament de la vegetació en aquest temps, han ressaltat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Així combaten el fred els animals de Bioparc: amb caldos calents, brasers o radiadors" "ATENCIÓ: Ferit greu un jove mentre practicava parkour a València"