Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La Bonoloto de dimecres deixa un dels seus premis a València i l'Eliana

Els afortunats han obtingut un premi de segona categoria (5 encerts més el complementari).
Leer en español
Imatge d'arxiu | Cedida

 

Aquest dimecres, la Bonoloto ha tornat a repartir els seus premis a la Comunitat Valenciana, en concret a la ciutat de València i a L'Eliana, a la comarca del Camp de Túria.

 

Els afortunats o afortunades han obtingut un premi de segona categoria, és a dir, 5 encerts més el complementari, que en aquest sorteig té un premi de 38.435,95 euros per a cada encertant. En el cas de València, el bitllet premiat ha sigut segellat al carrer Sant Vicent, número 61. Per la seua banda, a l'Eliana la participació premiada s'ha validat al carrer general Pastor, número 11.

 

Aquest premi de 5 encerts més complementari ha tingut altres tres encertants a tota Espanya, en concret a Espera (cadis), Arucas (Las Palmas) i Cintruénigo (Navarra). Pel que fa a la primera categoria, de 6 encerts, no ha tingut cap encertant aquest dimecres.

 

La combinació guanyadora de la Bonoloto del dimecres 10 d'abril estava formada pels números 1, 9, 14, 21, 35 i 48. El complementari era el 42, i el reintegrament el 3.

 

La Bonoloto es torna a posar en joc aquest dijous, amb un pot d'1.600.000 euros.

 

L'Euromillones deixa un premi de més de 180.000 euros a la localitat de Silla

Aquest dimarts, l'Euromillones deixava un dels seus premis a la Comunitat Valenciana, en concret a la localitat de Silla, a la comarca de l'Horta Sud.

 

La persona afortunada aconseguia un premi de segona categoria (5 números i 1 estrella) en el sorteig d'aquest dimarts, sent l'únic encertant a tota Espanya d'aquesta categoria. El premi ascendeix a un total de 184.420,70 euros. El bitllet premiat va ser segellat a la plaça del Mercat Vell, número 1, de la localitat de Silla.

 

Aquesta segona categoria ha tingut un total de cinc encertants més en el conjunt d'Europa. Així mateix, el sorteig d'aquest dimarts tenia un encertant de primera categoria (5 números i 2 estrelles) a Europa, que ha obtingut un premi milionari, de més de 79 milions d'euros, en concret, 79.149.373,00 euros.

 

La combinació guanyadora de l'Euromillones d'aquest dimarts estava formada pels números 18, 21, 29, 38 i 41. Les estrelles en aquest sorteig eren l'1 i l'11.

 

L'Euromillones es torna a posar en joc aquest divendres, 12 d'abril, amb un pot de 17 milions d'euros.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris