La Ciutat de les Arts negocia per a acollir l'exposició de Harry Potter

El complex d'oci valencià manté obertes les converses per a poder albergar la mostra, encara que no hi ha encara res signat.
L'exposició 'Harry Potter: The Exhibition' recrea l'exitosa saga de J.K. Rowling | Europa Press

 

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València està negociant per a poder acollir l'exposició 'Harry Potter: The Exhibition', que recrea l'exitosa saga creada per J.K. Rowling i difon els "secrets del món màgic del xiquet mag més famós de la història".

Actualment, el complex d'oci valencià manté obertes les converses per a poder albergar la mostra, encara que no hi ha encara res signat, han confirmat a Europa Press fonts de l'entitat.

Existeix un plec de condicions, avançat per Levante-EMV, per a l'adjudicació del servei d'explotació d'aquesta exposició en les instal·lacions del Museu de les Ciències. Aquest plec recull que la mostra s'inauguraria el mes vinent d'abril i es podria visitar en aquest centre fins a juliol.

'Harry Potter: The Exhibition' ha recorregut diverses ciutats de tot el món --la seua estrena mundial va ser a Chicago i ha rebut milions de visitants en localitzacions com Boston, Toronto, Seattle, Nova York, Sydney, Singapur, Tòquio o París-- i a Espanya es va poder veure a Madrid, on, en més de 1.400 metres quadrats, va desplegar centenars d'objectes i artefactes utilitzats en les pel·lícules de Harry Potter.

La mostra, segons els seus impulsors, està concebuda com una "experiència màgica i interactiva" que trasllada a l'espectador a Hogwarts.

Inclou algunes de les localitzacions més populars de les pel·lícules, com la sala comuna i el dormitori de Gryffindor, aules com la de Pocions o Herbologia, i el Bosc Prohibit. Al seu torn, aquests escenaris contenen milers d'objectes d'attrezzo, vestits i criatures fantàstiques que van ser utilitzats durant el rodatge de la icònica saga.

Es poden contemplar, a més, diversos elements interactius: els visitants podran entrar en l'àrea de Quidditch i llançar una pilota Quaffle; extraure una Mandràgora d'un test en la classe d'Herbologia; i fins i tot recórrer la cabanya de Hagrid i asseure's en la seua gegantesca butaca.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!