València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detinguda una dona a València per furtar una bandolera amb 2.700 euros

La detinguda es va apoderar de la bandolera en un "descuit" del propietari, un repartidor de begudes.
Imatge d'arxiu | Policia Nacional

 

La Policia Nacional ha detingut a una dona de 44 anys a València com a presumpta autora d'un delicte de furt, després de robar una bandolera amb efectes i 2.700 euros en efectiu a un repartidor de begudes i retornar-la una hora després sense els diners.

 

Fonts de la Policia Nacional han informat que l'ara detinguda es va apoderar de la bandolera en un "descuit" del propietari, que havia eixit del seu vehicle per a descarregar la mercaderia i entregar-la en un establiment i s'havia deixat dins els objectes.

 

Els investigadors van esbrinar que la sospitosa era una dona, que s'havia apoderat de la bandolera amb 2.700 euros en efectiu, un telèfon mòbil, dos claus, tres targetes bancàries, el document d'identitat i el permís de conduir de la víctima.

 

Quan els agents realitzaven gestions per a la identificació i localització de la sospitosa, aquesta es va personar en la comissaria i va manifestar haver-se trobat la bandolera sostreta al repartidor amb tots els efectes en el seu interior però sense els diners en efectiu.

 

Els policies, després de realitzar els esbrinaments pertinents, la van detindre com a presumpta autora d'un delicte de furt.

 

La detinguda, sense antecedents policials, i després de prestar declaració, va ser posada en llibertat advertida de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan siga requerida.

 

Detingut per atracar una gasolinera a Mislata i fugir en un cotxe robat

Agents de la Policia Nacional van detindre a un home de 42 anys com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència i intimidació i robatori de vehicle, ja que, després d'intimidar als empleats d'una gasolinera de Mislata amb un ganivet de grans dimensions, es va apoderar de 300 euros de la recaptació i va fugir en un cotxe robat el dia anterior a València.

 

Durant les recerques els agents van esbrinar que l'atracador, que va actuar amb la cara coberta, va intimidar amb un ganivet de grans dimensions a un dels empleats que es trobava a la porta d'accés a la tenda, a qui va fer tirar-se a terra i introduir-se en una habitació.

 

Seguidament, es va aproximar a la caixa registradora on es trobava una altra empleada, a la qual va amenaçar amb el ganivet perquè obrira la caixa, per a continuació, apoderar-se de 300 euros en bitllets i fugir en un cotxe de color fosc que l'esperava a la seua eixida, conduït per una altra persona.

 

Els agents van esbrinar que el cotxe utilitzat havia sigut sostret el dia anterior a València així com la identitat del sospitós, un home de nacionalitat espanyola que va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència i intimidació, i robatori de vehicle.

 

El detingut, amb antecedents policials, va passar a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!