Detinguda una jove a València per conduir quintuplicant la taxa d'alcohol permesa

Els resultats de les dos proves van ser 1,20 i 1,23 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire espirat.
Imatge d'arxiu de la policia local | Europa Press

 

Aquest passat dilluns era detinguda per la Policia Local de València una conductora de 29 anys que multiplicava per cinc la taxa d'alcoholèmia permesa, segons informava el diari Las Provincias.

 

Els fets van ocórrer la nit d'aquest dilluns, quan agents de la Policia Local van fer indicacions a la jove perquè es detinguera en un control d'alcoholèmia ubicat en l'avinguda de Balears de la capital.

 

Segons apuntava Las Provincias, un dels agents va detectar que la conductora podia estar baix els efectes de l'alcohol veient la seua forma de parlar. Aleshores es va procedir a fer-li un test d'alcoholèmia, que va donar positiu.

 

El vehicle va ser immobilitzat i la jove va ser traslladada a la central de Policia Local de l'avinguda del Cid per realitzar-li una segona prova.

 

Els resultats de les dos proves van ser 1,20 i 1,23 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire espirat, cinc vegades per damunt del límit màxim permés als conductors en general, que és de 0,25 mg/l d'aire espirat.

 

La jove va ser detinguda per un delicte contra la seguretat viària.

 

Detingut a València per provocar un accident i negar-se a la segona prova d'alcoholèmia

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de València va detindre en la matinada de dilluns a un altre jove, per presumptament provocar un accident de trànsit i negar-se a realitzar la segona prova d'alcoholèmia, després d'una primera en la qual va deixar un resultat quatre vegades per damunt del permés, segons informava aquest cos de seguretat en un comunicat.

 

Els fets van tindre lloc a les 1.00 hores de la matinada en el barri de Benicalap de València, quan els agents van ser requerits per la Sala del 092 perquè, pel que sembla, s'havia produït un accident de circulació i el suposat causant havia abandonat la zona.

 

Quan la patrulla va arribar al lloc dels fets i gràcies a la descripció donada des de la Sala del 092, van trobar el vehicle en un carrer adjacent. Seguidament els agents van procedir a entrevistar-se amb l'ocupant del turisme, un jove de 24 anys, que mostrava "símptomes d'haver ingerit begudes alcohòliques".

 

A continuació se li va realitzar una primera prova d'alcoholèmia, que va oferir un resultat quatre vegades per damunt del permés, per la qual cosa es va procedir al seu trasllat a la Central de la Policia Local de València. En aquestes dependències se li van practicar dos proves d'alcoholèmia, encara que es va negar a la segona, motiu pel qual va ser detingut.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!