Detinguts a València els pares d'una xiqueta de 10 anys per utilitzar-la com a aparcacotxes

La situació va ser detectada a primera hora de la vesprada de diumenge, al barri del Cabanyal.
Imatge d'arxiu | Europa Press

 

La Policia Nacional detenia aquest passat diumenge a València al pare i la mare d'una xiqueta, per utilitzar-la per a fer d'aparcacotxes amb només 10 anys, segons informava el diari Levante-EMV.

La situació va ser detectada a primera hora de la vesprada de diumenge, quan una patrulla de Policia nacional va observar a una xiqueta menuda, de 10 anys, dirigint i desviant alguns vehicles cap a un descampat. La xiqueta es trobava al carrer Columbretes, al barri del Cabanyal de València.

Una vegada dirigia els vehicles al descampat que hi havia en la zona, els assenyalava llocs on podia aparcar i els reclamava diners, actuant com a aparcacotxes o "gorrilla", com també es coneix a la gent que realitza aquesta tasca.

Els agents van decidir aleshores observar la situació, fet que els va permetre observar com la mare de la xiqueta acudia fins on estava la menor cada cert temps per a recollir els diners que la menuda rebia dels conductors.

Davant aquesta situació, diverses patrulles es van personar en el lloc i van detindre tant a la mare com al pare de la xiqueta, acusats d'abandonament de menors i l'ús de menors per a la pràctica de la mendicitat.

Els detinguts, que tenen altres dos fills, intentaven exculpar-se de la situació, segons recollia Levante-EMV, dient que la xiqueta demanava diners per decisió pròpia als conductors. La investigació continua oberta per a esbrinar si aquesta xiqueta havia sigut utilitzada com a aparcacotxes per paer dels seus pares amb anterioritat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"ATENCIÓ: Museus i llocs històrics gratis hui a València" "L'incendi de Notre Dame seria "impossible" en la catedral de València"