València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Un examinador de Tràfic és agredit a València després de suspendre un alumne per saltar-se un stop

L'alumne va baixar de la motocicleta i suposadament el va atacar pegant-li una punyada.
Façana de la Prefectura Provincial de Trànsit, a València | Google Maps

 

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha exigit a la Direcció General de Trànsit (DGT) "més protecció" per als examinadors i que habilite "entorns segurs" per a comunicar les notes de les proves de circulació després de l'agressió que va patir dilluns passat un dels treballadors per part d'un aspirant a l'A2 que no va respectar un senyal de stop.

 

Segons ha informat el sindicat en un comunicat, els fets van succeir dilluns passat a València quan un examinador va interrompre la prova d'un aspirant a obtindre el permís A2 després de no haver respectat un senyal de stop i aquest últim va baixar de la motocicleta i suposadament el va atacar pegant-li una punyada.

 

El sindicat, que ha reclamat que la DGT assumisca la defensa de l'agredit, ha assenyalat que l'aspirant, al saber que s'havia comunicat el succeït a la Policia Nacional i arribaven agents, se'n va anar ràpidament en una motocicleta mentre llançava "amenaces" contra l'examinador.

 

CSIF ha subratllat "la urgència" d'aplicar mesures de protecció i ha recalcat, "com ja fa des de fa anys, la necessitat de reduir la ràtio diària de proves per examinador i que la DGT habilite entorns segurs per a explicar les notes, ja que en l'actualitat aquest procés informatiu es realitza en ple carrer sense que existisca una protecció".

 

A més, també ha exigit "l'aplicació immediata del protocol contra agressions de la Direcció General de Trànsit i que els lletrats d'aquesta institució actuen en defensa de l'examinador de València agredit".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!