Els icònics escenaris i objectes de la saga Harry Potter, a València a partir d'abril

Imatge de l'exposició 'Harry Potter: The Exhibition' | Europa Press

 

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València acollirà des d'abril l'exposició 'Harry Potter: The Exhibition', que recrea l'exitosa saga creada per J.K. Rowling, difon els "secrets del món màgic del xiquet mag més famós de la història" i exposa els "icònics escenaris i objectes" de les pel·lícules.

 

València serà la segona ciutat espanyola dins del tour europeu i l'única ciutat que albergarà la mostra al nostre país en 2019, segons ha informat l'organització en un comunicat.

 

'Harry Potter: The Exhibition' ha recorregut diverses ciutats de tot el món --la seua estrena mundial va ser a Chicago i ha rebut milions de visitants en localitzacions com Boston, Toronto, Seattle, Nova York, Sydney, Singapur, Tòquio o París-- i a Espanya es va poder veure a Madrid, on, en més de 1.400 metres quadrats, va desplegar centenars d'objectes i artefactes utilitzats en les pel·lícules de Harry Potter.

 

En la seua primera visita a Espanya, a Madrid en 2017, la mostra va rebre més de 460.000 visitants en només quatre mesos. A més, des de la seua "exitosa estrena" en el Museu de Ciència i Indústria de Chicago en 2009, ha rebut més de cinc milions de visitants.

 

La mostra, segons els seus impulsors, està concebuda com una "experiència màgica i interactiva" que trasllada a l'espectador a Hogwarts. Inclou, en un espai de 1.500 metres quadrats, algunes de les localitzacions més populars de les pel·lícules, com la sala comuna i el dormitori de Gryffindor, aules com la de Pocions o Herbología, i el Bosc Prohibit.

 

A la vegada, aquests escenaris contenen milers d'objectes d'attrezzo, vestits i criatures fantàstiques que van ser utilitzats durant el rodatge de la icònica saga.

 

Es poden contemplar, a més, diversos elements interactius: els visitants podran entrar en l'àrea de Quidditch i llançar una pilota Quaffle; extraure una Mandràgora d'un test en la classe d'Herbologia; i fins i tot recórrer la cabanya de Hagrid i asseure's en la seua gegantesca butaca.

 

Les entrades i més informació estaran disponibles en www.harrypotterexhibition.es en les pròximes setmanes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram