Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Un incendi en un edifici de València deixa quinze atesos per inhalació de fum

El foc es va originar al voltant de les 22.15 hores, en el supermercat ubicat a la planta baixa del bloc de vivendes.
Leer en español
Imatge d'arxiu | Cedida

 

Aquesta passada nit es produïa un incendi en un edifici de València. Les flames, que s'originaven en la planta baixa d'un edifici de set altures, obligaven al desallotjament dels veïns del bloc de cases i suposaven l'atenció de fins a quinze persones per intoxicacions de fum.

 

El foc es va originar al voltant de les 22.15 hores, en un edifici del carrer Ingeniero José Soto Micó de València, en el supermercat ubicat a la planta baixa del bloc de vivendes. La gran quantitat de fum originada per les flames va anar pujant a les cases, obligant als serveis d'emergències a desallotjar als veïns.

 

Ells serveis mèdics van haver d'atendre a un total de quinze persones per inhalació de fum, arribant a traslladar a quatre dels atesos a l'Hospital.

 

De moment es desconeixen les causes que van provocar el foc, situació que queda ara en mans dels investigadors.

 

Tres atesos per intoxicació de fum en un incendi a un domicili de Carcaixent

Aquest dilluns 11 de febrer de matinada es produïa un incendi en un domicili de la localitat de Carcaixent, a la comarca de la Ribera Alta, segons informava el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, CICU.

 

El foc es va originar al voltant de les 6.20 hores de la matinada en un habitatge situat al carrer Alacant de la localitat. Fins al lloc de succés es van desplaçat una unitat del Servei d'Atenció Mèdica d'Urgència (SAMU) així com una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB).

 

Els serveis mèdics van atendre a tres persones per intoxicació de fum. Es tractava d'un home de 78 anys, que va ser evacuat a l'Hospital de La Ribera, a Alzira, i una dona de 75 anys i altre home de 51 anys, que no va ser necessari traslladar-los a cap centre hospitalari.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris