València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Un incendi en una habitació d'un col·legi major de València obliga a desallotjar tot l'edifici

Tres persones han hagut de ser ateses per inhalació de fum
Imatge de l'exterior del col·legi major | Google Maps

 

Un incendi en una habitació d'un col·legi major de València ha obligat a desallotjar tot l'edifici, i tres persones han hagut de ser ateses per inhalació de fum.

 

Segons han informat fonts de la Policia Local, el succés ha ocorregut en la quarta planta del Col·legi Major l'Asunción, i l'habitació ha quedat totalment destruïda. Així mateix, els corredors s'han vist afectats per fum.

 

Al lloc s'han mobilitzat quatre unitats dels bombers municipals. Una vegada acabat el servei, s'ha pogut reallotjar l'edifici excepte el corredor afectat.

Hospitalitzat un home de 63 anys després de patir cremades en un incendi en un habitatge a Castelló

Un home de 63 anys es troba hospitalitzat després d'haver patit cremades en braços i cames en un incendi que s'ha declarat en l'habitatge en la qual es trobava aquest diumenge a Castelló. Malgrat que ha aconseguit eixir de l'immoble, ha hagut de ser hospitalitzat per l'abast de les cremades.

 

El succés ha ocorregut entorn de les 09.30 hores d'aquest diumenge en el tercer pis d'un edifici del carrer Jacinto Benavente de la capital de la Plana, ha informat el consistori en un comunicat.

 

Fins al lloc s'han traslladat immediatament diverses patrulles de la Policia Local i de la Policia Nacional, els agents de la qual, en arribar fins a l'edifici on s'albirava el fum, han confirmat als serveis d'extinció d'incendis que efectivament en un domicili d'aquest immoble hi havia foc i eixia bastant fum de les seues finestres.

 

Al lloc ha acudit una unitat de Bombers Municipals que immediatament ha instal·lat diverses línies d'aigua per a apagar les flames que estaven concentrades en la cuina de l'habitatge. L'incendi es trobava molt desenvolupat en aqueixa part de l'habitatge pel que els bombers han confinat el foc en aqueixa estada i han revisat que en el domicili no hi haguera cap persona.

 

Després de confirmar aquest extrem, els serveis d'extinció d'incendis s'han centrat en apagar les flames de la cuina i posteriorment han procedit a ventilar completament l'habitatge.

L'home ingressat en la Unitat de Cremats de La Fe

D'altra banda, els serveis sanitaris han atés a l'home de 63 anys que en el moment de declarar-se l'incendi es trobava dins de l'habitatge sinistrat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!