El judici sobre la paternitat del suposat fill de Julio Iglesias, el 30 de maig a València

El valencià Javier Sánchez reclama ser reconegut com a fill del cantant.
Julio Iglesias durant un dels seus concerts | Europa Press

 

El Jutjat de Primera Instància número 13 de València ha assenyalat el pròxim 30 de maig a les 09.00 hores el judici en el qual s'haurà d'aclarir la presumpta paternitat de Julio Iglesias sobre el valencià Javier Sánchez, que reclama ser reconegut com a fill del cantant.

 

Segons han confirmat fonts de la defensa de Sánchez a Europa Press, aquest mateix divendres se'ls ha notificat la data de la vista, el pròxim 30 de maig a la Ciutat de la Justícia de València. El jutge ja va assenyalar aquest judici per al passat 4 de març, però posteriorment ho va ajornar sense data i va demanar que es practicara una prova d'ADN de Javier Sánchez i del seu padrastre, actual exmarit de la seua mare, i que va figurar com a progenitor registral, que no biològic.

 

El jutge creia convenient que es realitzara una prova oficial, amb totes les garanties i a través de mèdics forenses per a descartar que Javier Sánchez fora fill del seu padrastre. El lletrat de Sánchez va indicar posteriorment que aquesta anàlisi d'ADN va donar com a resultat un "no rotund" a la filiació de tots dos.

 

D'altra banda, el passat 12 de febrer el Jutjat de Primera Instància número 13 de València va rebutjar la pràctica d'una prova biològica als fills de Julio Iglesias per a comparar-les amb l'ADN del valencià Javier Sánchez.

 

Sánchez, de 43 anys, va presentar una demanda de filiació contra Julio Iglesias el setembre de 2017 després que una prova, que la defensa va realitzar de forma particular, amb restes extretes de les escombraries d'un dels fills del cantant atribuïra a l'intèrpret la paternitat de Javier Sánchez en un 99 per cent.

 

Sánchez va ser reconegut en 1992 per un jutjat de València com a fill de Julio Iglesias. No obstant això, posteriorment l'Audiència provincial, en una sentència ratificada pel Suprem, va revocar aquesta declaració en entendre que el fet que l'intèrpret no s'haguera sotmés a la prova de paternitat no era motiu suficient per a declarar aquest vincle entre ells.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!