ARA MATEIXA

🔥 VÍDEO: Greu incendi forestal en Monòver

L'Ajuntament de València instal·la nous senyals informatius dels itineraris ciclistes i per a vianants

La primera fase de l'actuació consisteix en la instal·lació de 16 panells informatius al voltant de l'Anell Ciclista.
Imatge d'un ciclista al carril bici de València | Cedida

 

L'Ajuntament va instal·lar ahir al voltant del Pont de Sant Josep els dos primers panells del projecte emprés per la Regidoria de Mobilitat Sostenible i l'Agència de la Bicicleta per a senyalitzar, al llarg de la xarxa ciclista de la ciutat, els itineraris ciclistes i per als vianants en diferents punts d'interés de València.

 

La primera fase de l'actuació consistirà en la instal·lació de 16 panells amb múltiples indicacions al voltant de l'Anell Ciclista. Els quatre primers es van instal·lar ahir: els dos citats, més un tercer al Pont de Fusta i el quart al Pont del Real.

 

La previsió és que durant el dilluns 15 d'abril s'instal·len dos més a Porta de la Mar i al carrer Colón; el 23 d'abril, un al carrer La Pau i un altre a Colón amb el carrer Sorní; el 26 d'abril, tres al carrer Russafa amb Colón i un al carrer Alacant; i a principis de maig, un a la plaça Sant Agustí, un altre al carrer Conca, un altre a les Torres de Quart i l'últim enfront de l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM).

 

La senyalística indica diferents destinacions, tant dins del perímetre de l'anell com fora d'ell, amb destinacions com l'Hospital La Fe, les diferents torres de la ciutat, els recintes esportius seu de grans esdeveniments, els parcs i jardins i universitats, entre altres.

 

De la mateixa manera, realitza estimacions temporals orientatives, amb l'objectiu de fer visible l'accés amb bicicleta o vehicle de mobilitat personal als diferents punts de la ciutat, així com la possibilitat de fer-ho també a peu en una quantitat de temps moderada.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram