ARA MATEIXA

🔥 VÍDEO: Greu incendi forestal en Monòver

L'Ajuntament de València no autoritza les paelles en La Punta per no comptar amb els requisits

L'Ajuntament ha responsabilitzat a l'empresa privada que anava a organitzar l'acte de les entrades que ja s'han venut.
Imatge d'arxiu de les Paelles Universitàries | Paellas Univesitarias

 

L'Ajuntament de València no autoritza el Festival Paelles Universitàries 2019 en La Punta, que estava previst que se celebrara aquest divendres, al "no comptar amb els requisits establits" i ha responsabilitzat a l'empresa privada que anava a organitzar-lo de les entrades que ja s'han venut, segons han explicat fonts municipals.

 

Sobre aquest tema, han explicat que les paelles universitàries són "un esdeveniment privat, organitzat, promogut i gestionat per una empresa aliena a l'administració" que en un primer moment anava a celebrar el Festival a Montcada, però que en no poder fer-lo allí, es va dirigir a l'Ajuntament de València a "pocs dies de l'esdeveniment".

 

El consistori es va posar aleshores a treballar en l'expedient, que "finalment no ha comptat amb els requisits establits per a poder realitzar l'esdeveniment en La Punta, tal com han valorat els tècnics i la secretaria de l'Ajuntament", segons les mateixes fonts.

 

Així mateix, ha recordat que és "responsabilitat de qualsevol empresa vendre entrades per a un esdeveniment tenint la certesa que podrà celebrar-lo". Per això, ha assenyalat que és l'empresa d'aquest esdeveniment privat la que "haurà de donar resposta a les persones que van comprar la seua entrada".

 

Els veïns del barri, a través de l'associació La Va unir de la Punta, van presentar aquest dimecres una denúncia en el Jutjat d'Instrucció número 13 en la qual demanaven la paralització "urgent" de les paelles en considerar que amb una afluència d'unes 25.000 persones s'impedirà l'accés i mobilitat dels veïns de la pedania, en un espai "sensible, d'horta protegida, en la qual resideix molta gent anciana que viu sola".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!